Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İç Dökmek

0ne

Öne çıkan mesajlar

Vidar said:

burda bence yapmaman gereken hata, tüm nefretini babana yöneltip onu kötü insan ilan etmen kendi içinde, kimse iyi ya da kötü değildir tamamen, herkesten her şeyi bekle, babandan da seni iyi yönde de şaşırtmasını da bekle, ona güven demiyorum, ama sadece herkesten her şeyi bekle diyorum, herkes her şeyi yapabilir, iyi ya da kötü anlamda.

değişebileceğini sanmıyorum. Bi şekilde sürüp gidicek, gidemediği yerde O bu evden gidicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun, ben de kötü zamanlar yaşadım babam ile ama bunları yaşasam gerçekten dayanamazdım ya onu ya kendimi öldürürdüm herhalde. Bencil ol biraz, başının çaresine bak. Açız derlerse 3 kuruş gönderirsin. Sen 25 yaşındasın ve bu yaşların bir daha geri gelmeyecek, harcama kendini o adam için. Annene destek olursun yine ama dediğim gibi, biraz bencil olmaya başla artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Anneni al ve kardeşlerini al yolunuza bakın.Ailenin geçmişini bilmiyorum ama anladığım kadarı ile aileye destek ve yol göstericek bir büyük yok evde.Bence çok geç olmadan yolunu çiz.Bunu dememin sebebi zaten kendi kararlarını alıp ayakları üstünde duran bir insansın.Genelleme yapmam gerekirse çoğu insan ailesine bel bağlamış durumda buralarda bundan vesile ilerite dönük adım atarken korkmadan devam et...Savaşmadan sevişilmiyor zaten hiç birşey eskisi gibi değil yaşadığımız ortamda.Allah kolaylık versin one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...