nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bugün Guitar Hero 5 aldım, içinden işte World Tour şarkıları indirilebiliyor diyordu ki wikide şarkı saysının 120 küsür olduğunu söylüyodu. Neyse indirdim, store doğru BLES yazıyo UK sotre'dan indirdim ki US accountumla indiremedi bile zaetn o zaman değiştirdim fark edip. Neyse 288MB download yaptı ama hiç şarkı eklenmedi. Başkasına da olmuş mudur nasıl düzeltirim merak ettim buraya sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 easyde çalıyon ya napcan şarkıyı gsakjgbang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Tolga öl lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kurman gerekebilir. games kısmında bak ekstra bir guitar hero logosu vardır. pack'in ismi yazıyodur ya da yazmıyordur onu kurman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 İnstall falan dedi de wikide falan free olarak guitar hero world tour'dan 100 küsür şarkı indirilebiliyor ayrıca 30 küür şarkı da ödeme yapılarak indiriliyor diyordu. Neyse bunlarla idare eder internetten de guitar hero 3 alırım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar