Coder Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bone said: Absolut said: Ben bir yer işletsem içeride 30 tane abaza erkeğin başıboş sarhoş gezmesini istemem açıkcası. lokanta, bar, pikniklerin %95'ini tarif ettin. fiyatlarını yüksek tut giriş parası uygula bu işin binbir yolu var... kapıda şekline bak tabiki ama sadece damsız diye adam almamak ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Esh said: yeterli paran varsa her mekana damsız girersin, uzun uzadıya tartışmanın anlamı yok. aynen öyle oluyor kardeşim şişe açacam dedin mi giremediğin mekan ben bilmiyorum, ha birazda kalite bi arabaya bakar ilk girdiğinde bahşişi bol tutarsın o adam seni alır zaten falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ayıp deil abi, adamın parası olabilir, kılık kıyafeti olabilir ama 5 erkek giriyosa mekana bu adamlar içeride yüksek ihtimak öküzlük yapacaktır. Mesela ben yanımda bayan arkadaşlar varken çok dikkat ederim gireceğim yerin kalitesine, öküz dolu ortalık çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar