cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben şey ya hayır uf :( editliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lan donut varken lahmacun yenir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cystein said: wastyrx said: Cystein said: arkadaşım geri zekalı mısınız? hellim peyniri demiyin lan şuna! hellim o hellim kaşara kaşar peyniri denir mi?! anlatım bozukluğu diye bi konu işlemediniz mi lan türkçe'de? şalgam suyu.. Hellim peyniri yedim bugün ben. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nasssı güldüm lan. senin beyin mükemmel hocam. kıvrım kıvrım. bol kıvrımlı. içi de dolu hep böyle. AHAHAHAHAHAHAHA nası bi espri ya yıktı geçirdi şasldfkahahahaha tutamıyorum kendimi galiba gülmekten ölcem Abi sonra niye banliyolar beni diyosun. müstehak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fede said: lan donut varken lahmacun yenir mi lan senin ananina bacina miss dunkin donut deseler hosuna gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hellim peynirinin orjinalini at bokundan yapıyomuş kıprıslılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben de birazdan burada olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ORÇUN SEN DAHA İYİ BİLİRSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu arada şalgam için, içirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 şalgam suyu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Cons said: :( GEL DE BERABER GİDERİK KANKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Behlul said: şalgam suyu o YAPMA BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tanıştırayım şalgam http://www.beslenme.gen.tr/images/salgam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tanıştırayım, adnan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://img.ozap.com/00794480-photo-affiche-le-roi-des-cons.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sipeyskeyk said: ben de birazdan burada olacağım. Fixin yanı mı orası asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fixx oranın yanı daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 orçun fixxi kapıyoarlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çarşamba öğrendim çok üzüldüm ya. biracı olcakmış, her çeşit bira olcakmış localar olcakmış ayrı ayrı insanlar takılcakmış falan. karşıyaka'da bar kalmadı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi fixx çok kötü biyerdi ya iyi olmuş dfgdfhdf. biracı baya iyi fikirde kimse gitmez şekil yapmaya biracıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ya anladığım kadarıyla konsept biryer yapacaklar pub tarzı böyle. hani yan yana geniş localar falan. tamam güzel olur da BAR KALMADI ABİ KSK DA. bir de kötü mötü, hayatımız geçti lan orada. Kapancak dediklerinde bi garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Magnum said: afiyet olsun, ben hayatımda hiç şalgam suyu içmedim. Denemelisin. Çocukken vişne suyu diye Adana'da önüme koydular kusuyordum. Ama vişne piskolojisiyle içmeyince alıştım ve harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar