cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben şey ya hayır uf :( editliyim bari.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cystein said: wastyrx said: Cystein said: arkadaşım geri zekalı mısınız? hellim peyniri demiyin lan şuna! hellim o hellim kaşara kaşar peyniri denir mi?! anlatım bozukluğu diye bi konu işlemediniz mi lan türkçe'de? şalgam suyu.. Hellim peyniri yedim bugün ben. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nasssı güldüm lan. senin beyin mükemmel hocam. kıvrım kıvrım. bol kıvrımlı. içi de dolu hep böyle. AHAHAHAHAHAHAHA nası bi espri ya yıktı geçirdi şasldfkahahahaha tutamıyorum kendimi galiba gülmekten ölcem Abi sonra niye banliyolar beni diyosun. müstehak sana.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fede said: lan donut varken lahmacun yenir mi lan senin ananina bacina miss dunkin donut deseler hosuna gider mi?
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hellim peynirinin orjinalini at bokundan yapıyomuş kıprıslılar
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben de birazdan burada olacağım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Cons said: :( GEL DE BERABER GİDERİK KANKA
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Behlul said: şalgam suyu o YAPMA BE
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tanıştırayım şalgam http://www.beslenme.gen.tr/images/salgam.jpg
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://img.ozap.com/00794480-photo-affiche-le-roi-des-cons.jpg
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sipeyskeyk said: ben de birazdan burada olacağım. Fixin yanı mı orası asd
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çarşamba öğrendim çok üzüldüm ya. biracı olcakmış, her çeşit bira olcakmış localar olcakmış ayrı ayrı insanlar takılcakmış falan. karşıyaka'da bar kalmadı gg.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi fixx çok kötü biyerdi ya iyi olmuş dfgdfhdf. biracı baya iyi fikirde kimse gitmez şekil yapmaya biracıya
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ya anladığım kadarıyla konsept biryer yapacaklar pub tarzı böyle. hani yan yana geniş localar falan. tamam güzel olur da BAR KALMADI ABİ KSK DA. bir de kötü mötü, hayatımız geçti lan orada. Kapancak dediklerinde bi garip oldum.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Magnum said: afiyet olsun, ben hayatımda hiç şalgam suyu içmedim. Denemelisin. Çocukken vişne suyu diye Adana'da önüme koydular kusuyordum. Ama vişne piskolojisiyle içmeyince alıştım ve harika.
Öne çıkan mesajlar