Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Azmodai said: Cassiline said: Azmodai said: ben 10 aydir alkol gormuyorum... persembe gunu turkieyey ayak basar basmaz kamyonu devirecem. Emir, kamyon devirmek öyle olmuyor tam olarak abi, gel sen bak şimdi... hayir, dogru kullandim terimi... simdi ayni seyi dusundugumuzu varsayarak bidaha oku yazdigimi. Uçaktan inene kadar beklemezsin gibi geliyor bana.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: BENI KÖYÜMÜN YAAGMURLARNDA YIKASINLAAAR YIKSASINLAAR azmo ilgiyi cekince hemen caps,taktik guzel :P
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 emre kari nicklerinle karsima cikma yanlislikla diyorum sadece, baska bisi demiyorum.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Abi sen de haklısın. EJderHA_AVcıSI yapıcam bir dahaki nick'imi.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: vaniLLe said: BENI KÖYÜMÜN YAAGMURLARNDA YIKASINLAAAR YIKSASINLAAR azmo ilgiyi cekince hemen caps,taktik guzel :P ejderci, adam ol.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Masquerade said: lol bu guzel munazekereye kattigin verimli yorumdan oturu seni kutluyorum.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Münazekere ne lan? Arabistan'da kaldın, yeni kelime mi türettin?
Vivi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Vanille'i ufak tefek bir kız diye hatırlıyorum fotoğraflarından. O bünyeye aylardır alkol almadan 7 bira + schnaps içersen komaya girersin muhtemelen... Bana pek gerçekçi gelmedi , fikrimi paylaştığım için özür dilerim hehe.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Cassiline said: Abi sen de haklısın. EJderHA_AVcıSI yapıcam bir dahaki nick'imi. ole olmaz,sessiz harfler buyuk olcak sadece
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Azmodai said: Masquerade said: lol bu guzel munazekereye kattigin verimli yorumdan oturu seni kutluyorum. tesekkurler efem.
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 önemli olan boyu değil nilin...Dostluğu.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Olm sizin sektörde işler nasıl? Ejderha var mı bu aralar hiç?
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Cassiline said: Münazekere ne lan? Arabistan'da kaldın, yeni kelime mi türettin? Cunku essegin siki.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Azmodai said: Cassiline said: Münazekere ne lan? Arabistan'da kaldın, yeni kelime mi türettin? Cunku essegin siki. X(
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Masquerade said: munazekere ne lan hamamin yani
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Ooo zeytinler, tam da eşeğin sikinin üstüne geldin, buyur geç, otur bi ayran iç.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Azmodai said: ejderci, adam ol. ejder bile olur, o haldeyim diosun yani. :( iyi kamyon dewirmeler ;)
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Vivi said: Vanille'i ufak tefek bir kız diye hatırlıyorum fotoğraflarından. O bünyeye aylardır alkol almadan 7 bira + schnaps içersen komaya girersin muhtemelen... Bana pek gerçekçi gelmedi , fikrimi paylaştığım için özür dilerim hehe. önmeli degil canimss 4 sisee ictim bi de. 2-3 bardak falan ictim tab arada otlananalarda cikti lksdfa ama yaanii önce yavcas yavas ictim haa bide suya attinca ayildim biraz sonra devam ettim evet cool story.lkfds
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Ahahahaha azmoyla emre gelince topik süper olmus son sayfada güldüm baya. Di de fena laf sokuyormus bunu ögrendim.
Öne çıkan mesajlar