Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sanırım doğru diyorsun karamurat biz de o zaman oturmasını öğrenecez zorla güzellik olmaz zaten.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Şu lafı çok severim ben Sevgi layik olanındır.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 olamıycak bişi diil tabi. duyguları mantıktan daha güzel daha şahane gören, ve zaten tıynetleri de ona göre müteşekkil yaratıklardı kadınlar. açık ki bir grup duygunun çelişkisine girmiş ve onların dalgalanmasına göre kendi de dalgalanıyor. duruma göre bi sonuç olacaktır. etkileneceği o dalgaları şekillendiren biri veya birileri olursa bunun da etkisi olacaktır. başka zaman asla lafına kulak asmayacağı gerizekalı bir kız arkadaşı "o aslında senden faydalanıyo biliyo musun" deyince bundan bile etkilenecektir. vs. denecek bişi yok. böyle bunlar.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 kızların senden ayrılmak ısteyıp bı an bunu du$ununce de ortada sap gıbı klmaktansa cıkmaya devam edeyım göru$unden kaynaklanıyor olabılır veyada sadece maymun i$tahlılık yapıyordur kız. p.s:ilk msj a iltifaten..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Kız kısmı kafayı doldurur sadece; vıdı vıdı vıdı eder sürekli sonra beyin göçer ; sistem kapanır ; sistemin kontrolünü kız ele geçirir vb..[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Kızların çoğu(en azından benim etrafımdakiler) kafayı yemiş. Biraz olsun mantıklı davranamıyorlar. Duyguları mantıklarını bastırıyor. Ondan da kötüsü dengesizler. Örnek: Ayrıldığım kız arkadaşım(ikimiz de ayrılmak istemiştik) x gununde beni aradı meraba cart curt faslını geçtikten sonra; -Seninle konuşmam lazım. -Tamam konuşalım. -Telefonda olmaz. -Neden? -Yuzunu gormem lazım. -Neden? -işte. Gelince anlarsın.... Uzun konuşmaların ardından beni buluşmaya ikna etti ve bi gun sonra buluştuk. Bir arkadaşıyla beraber geldi. Bir yere oturduk; Ben:-ewt mevzuya gir bakalım. -Ya şu limonlu sodam gelsin konuşuruz. -iyi.. [ Limonlu soda gelir; -Eee gir bakalım konuya. -ya ben vazgeçtim. -Neyden? -Diyeceklerimden... Ben içimde sinir krizleri geçirdikten sonra; -beni neden çağırdın peki? -Beni terslemeyi bırak ya. -Ne dedim ben???! Daha sonra sıkıcı bir takım sohbetin ardından evli evine gitti köylü köyüne. (üşendiğimden aradaki bir çok mantık hatası atlanılarak yazılmıştır) Şimdi soruyorum. Bunda ne mantık vardır? Bu olaydan oncesine kadar kızların da anlaşılabilme ihtimali olduğunu düşünürdüm. Ama bundan sonra karar verdim ki; yok, bunlar ya uzaylı ya da zuzaylı.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bunun erkekle kizla bir ilgisi yok. tutarsizligin oldugu yerde kolpa vardir vicdan azabi kendine yedirememe tatminsizlik vardir . yalan vardir . gg [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 12 Ağustos 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bak karamurat burası public bi forum ve herkes istediğini belli bi çerçevede söyleme özgürlüğüne sahip .. Ben bu tür threadlere hasta olduğumu bellirttim , ki bu benim en doğal hakkım ; kız arkadaşıyla sorunlarını buraya yansıtan yada "şu kızlar neden böle ? " "Bu kızların hali nolucak" başlıklı thread açan insanları komik buluyorum ki buda benim en doğal hakkım .. Konu başlığı ve threadin amacınıda çok net anladım , anlamamış olsamda soracağım kişinin güzin abla olduğunu sanmıorum ama gerçekten bence sen bu sorularını ona yönelt daha verimli cevaplar alırsın ... Bide allah aşkına şimdi benle kalkıp sidik yarıştırma , threade devam et..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: NuKe, 12 Ağustos 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Kızların çoğu(en azından benim etrafımdakiler) kafayı yemiş. Biraz olsun mantıklı davranamıyorlar. Duyguları mantıklarını bastırıyor. Ondan da kötüsü dengesizler. Örnek: Ayrıldığım kız arkadaşım(ikimiz de ayrılmak istemiştik) x gununde beni aradı meraba cart curt faslını geçtikten sonra; -Seninle konuşmam lazım. -Tamam konuşalım. -Telefonda olmaz. -Neden? -Yuzunu gormem lazım. -Neden? -işte. Gelince anlarsın.... Uzun konuşmaların ardından beni buluşmaya ikna etti ve bi gun sonra buluştuk. Bir arkadaşıyla beraber geldi. Bir yere oturduk; Ben:-ewt mevzuya gir bakalım. -Ya şu limonlu sodam gelsin konuşuruz. -iyi.. [ Limonlu soda gelir; -Eee gir bakalım konuya. -ya ben vazgeçtim. -Neyden? -Diyeceklerimden... Ben içimde sinir krizleri geçirdikten sonra; -beni neden çağırdın peki? -Beni terslemeyi bırak ya. -Ne dedim ben???! Daha sonra sıkıcı bir takım sohbetin ardından evli evine gitti köylü köyüne. (üşendiğimden aradaki bir çok mantık hatası atlanılarak yazılmıştır) Şimdi soruyorum. Bunda ne mantık vardır? PMS...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 12 Ağustos 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 pardon pms ne demek?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Dunyadaki butun disi varliklar sacmaligin vucad bulmus halidir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: KARAMURAT, 12 Ağustos 2004 14:55 tarihinde demiş ki: Neden bir kız sabahında sesini varlığını özlediğini akşam ise bir süre kafa dinlemek için ara vermek istediğini söyler? Neden bir kız bunların hemen arkasından seni çok seviyorum ama hep birşeyler eksiliyor benden der? Neden bir kız bunların üstüne seni seviyorum ve sensiz yapamam yapamıyorum der? Bir kız nasıl bunları 24 saat içine sığdırabilir? ergenlik zaten kadınlar bütün yaşamları boyunca ergenlik sürecini geçirirler ya neyse.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ha yani burdaki herkes bir kadın hayatı yasamıs onun neyi neden yaptıgını aklından gecen seyleri bilmis 1. elden oyuzden herkes bukadar rahat konusuyo.. eminim kız arkadası olmayanlarda sırrf bu sebeplerle kız arkadas istemiyolardır.. vayy.. genelleme yapmayı hic sevmem ve yapılınca ne kadar sacma oluyomus en iyi bu topicte gordum.[signature][hline]'Hepimiz her zaman bir başkasının Şeytan'ıyız.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 adamın biri bi lamba bulmuş tabii içine cin de var.cin soruyo işte dile benden ne dilersen dile diye. Adam benim deniz korkum var Avrupa ile Amerika arasında karayolu köprüsü kur diyo. cin de oha nası olur dile ediysek abart emedik diyo. adam da iyi o zaman sadece kadınları anlayabilmeyi diliyorum senden diyo. cin de diyo ki "Köprü kaç şerit olcaktı abi?" :)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 aahh lol koptum yazılanlara=) kizlari anlamk zordur anca onlari anlamak icin peruk takip fek gogus yapip elbise giyip aralarina bikac yilligina karismak lazm...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 anlamanin manasi yokki sonucta chaos grafigi gibiler algoritmalari yok bi dahaki hamlelerini asla tahmin edemiyosun.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 kadınları anlamak için göğüs fln takmaya gerek yok sadece anlaşılan bunu düşünebiln erkeklerde kadınları anlamaya yetecek kapasite yok.[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fede, 12 Ağustos 2004 22:33 tarihinde demiş ki: adamın biri bi lamba bulmuş tabii içine cin de var.cin soruyo işte dile benden ne dilersen dile diye. Adam benim deniz korkum var Avrupa ile Amerika arasında karayolu köprüsü kur diyo. cin de oha nası olur dile ediysek abart emedik diyo. adam da iyi o zaman sadece kadınları anlayabilmeyi diliyorum senden diyo. cin de diyo ki "Köprü kaç şerit olcaktı abi?" :) bu fıkranın girmediği kriter yok herhalde :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fede, 12 Ağustos 2004 22:33 tarihinde demiş ki: adamın biri bi lamba bulmuş tabii içine cin de var.cin soruyo işte dile benden ne dilersen dile diye. Adam benim deniz korkum var Avrupa ile Amerika arasında karayolu köprüsü kur diyo. cin de oha nası olur dile ediysek abart emedik diyo. adam da iyi o zaman sadece kadınları anlayabilmeyi diliyorum senden diyo. cin de diyo ki "Köprü kaç şerit olcaktı abi?" :) hahahahah koptum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 heh ewet her seye gore uydurabılıtesı yuksek bı fıkra[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: narin, 12 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Bide allah aşkına şimdi benle kalkıp sidik yarıştırma , threade devam et.. emredersin paşam. Ama anlamadığın anlamandanda artık ümidi kestiğim nokta bu ne olduğunu ne konuşulduğunu hala anlamamışın,neyse ya anlayışındaki hatalar zamanla düzelir daha yolun uzun nasıl olsa.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 13 Ağustos 2004 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: fede, 12 Ağustos 2004 22:33 tarihinde demiş ki: adamın biri bi lamba bulmuş tabii içine cin de var.cin soruyo işte dile benden ne dilersen dile diye. Adam benim deniz korkum var Avrupa ile Amerika arasında karayolu köprüsü kur diyo. cin de oha nası olur dile ediysek abart emedik diyo. adam da iyi o zaman sadece kadınları anlayabilmeyi diliyorum senden diyo. cin de diyo ki "Köprü kaç şerit olcaktı abi?" :) Sabah sabah güldürdün beni sağolasın varolasın :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar