mightee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 iframe'e js ile tarayıcı penceresine göre genişlik veriyorum. daha sonra pencereyi küçülttüğümde iframe'in içindeki herşey kayıyor alt tarafa, varmıdır sabitlemenin yolu ? .. .... left ve right contentler float:left ayarlı
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Biriniz iframe'den bahsediyor, digeriniz div'den. Yuzde yerine sabit pixel degeri ver. O zaman sorun yasamazsin.
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 di said: Biriniz iframe'den bahsediyor, digeriniz div'den. Yuzde yerine sabit pixel degeri ver. O zaman sorun yasamazsin. Yine ukala bi cevap yine di.
curlzede2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 mightee said: di said: Biriniz iframe'den bahsediyor, digeriniz div'den. Yuzde yerine sabit pixel degeri ver. O zaman sorun yasamazsin. Yine ukala bi cevap yine di. bak laf atma banlıyorlar sonra. di bu donanım yazılım'ın murat bardakçısıdır. onun üstüne söz söyleyenin kellesi gider.
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 mightee said: di said: Biriniz iframe'den bahsediyor, digeriniz div'den. Yuzde yerine sabit pixel degeri ver. O zaman sorun yasamazsin. Yine ukala bi cevap yine di. Fesupanallah. Ne batti yine ? Yuzde verirsen browser'in genisligine gore orantili olarak degisir yuzde verdigin elementler. Sen "iframe'in icindeki" ibaresini kullanirken Haplo div'in float'indan bahsediyor. Bunu belirtmek mi ukalalik oluyor simdi ? Derdin buysa verdim cevabini isine yarayacak sekilde. Yok bu degilse, yanlis anlattiysan ukalaligimin bunun ustunde bir etkisi oldugundan supheliyim. Her sekilde derdini anlatabilmeyi ogrenmen gerekiyor.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi fixed layout, liquid layout olayı iste. yuzdeler di'nin dedigi gibi sitenin acıldıgı bilgisayarın cozunurlugune gore kucur/buyur. fixed olmasını istiyosan 10 pixel 50 pixel bi deger vericen.
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 di said: mightee said: di said: Biriniz iframe'den bahsediyor, digeriniz div'den. Yuzde yerine sabit pixel degeri ver. O zaman sorun yasamazsin. Yine ukala bi cevap yine di. Fesupanallah. Ne batti yine ? Yuzde verirsen browser'in genisligine gore orantili olarak degisir yuzde verdigin elementler. Sen "iframe'in icindeki" ibaresini kullanirken Haplo div'in float'indan bahsediyor. Bunu belirtmek mi ukalalik oluyor simdi ? Derdin buysa verdim cevabini isine yarayacak sekilde. Yok bu degilse, yanlis anlattiysan ukalaligimin bunun ustunde bir etkisi oldugundan supheliyim. Her sekilde derdini anlatabilmeyi ogrenmen gerekiyor. birader batan bişey yok. iframe'e yüzde genişlik vermediğimi anlattım orda. sen okumayı öğrenmen gerekiyor. her seferinde insanı uyuz eden cevaplar yazıyosun.
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Var hakkatten bir sorun. Yapamadigini yazdin, yanlis olani yazdik, geldin ukala dedin. Onun icin soruyorum dert nedir diye. Evet nedir sikinti ?
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 mightee said: di said: Biriniz iframe'den bahsediyor, digeriniz div'den. Yuzde yerine sabit pixel degeri ver. O zaman sorun yasamazsin. Yine ukala bi cevap yine di. cidden sizde bi sorun var galiba adam yardim ediyo lan, ps. tanimiyorum bu arada kendisiini ama son 2-3 topigi okuyorum herkes lince girmis arkadasi :)
Öne çıkan mesajlar