Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mozilla winamp haric hic bisi acilmiyoor.

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

yok be. daha yeni format attim.
kötü bisi yapmadim hic. =P
zaten ramlerin yerlerini degistirip, bozuk olanini cikardigimdan beri arada mavi ekran vereyor, 2-3 restartla anca acildigi zamanlari oluyo. bi bokluk var. garantisi gecmeden yollicam.
ama kasadaki garanti bidi bidisini cikardim, kabul ederler mi yine acaba.

anatomi de calisiym mi?
Sosyal ağlarda paylaş

hayir 3gblik ram vardi 2gb kaldi, windows acilirken takiliyor.
saymak zorundalar.
ama yabiskani cikarmissiniz almayiz derlerse napcaz, o da cok sacma ama yau.
kasayi hic acmazsan tozdan gecilmez. en iyisi cikardigim rami icine takip öle yolliyim.

@cemss; kasayi acmadan önce dangalaklik yaptim biraz, garanti stickeri oldugunu bilmiyodum onun ben ehue
Sosyal ağlarda paylaş

rami çıkarıp ayarları yapılandırmadıysan o yüzden mavi ekran sorunları yaşıyor olabilirsin. adı üzerinde kit bu. birbirleriyle uyum halinde çalışıyorlar haliyle ayarları o şekilde yapılmıştır, mavi ekranlarını bu açıklayabilir belki.

ayrıca w7ye upgrade et vista bazı sistemlerde çok salaklıklar yapabiliyor.

kis 2011 yükleyip bilgisayarını taratır mısın kesin virüs falan vardır mevcut antivirüs yazılımın bulamamıştır onca sorunu bir anda yaşamak tesadüf değil nihayetinde.

uğraşamam diyorsan geri gönder tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

rami çıkarıp ayarları yapılandırmadıysan o yüzden mavi ekran sorunları yaşıyor olabilirsin. adı üzerinde kit bu. birbirleriyle uyum halinde çalışıyorlar haliyle ayarları o şekilde yapılmıştır, mavi ekranlarını bu açıklayabilir belki.

ayrıca w7ye upgrade et vista bazı sistemlerde çok salaklıklar yapabiliyor.

kis 2011 yükleyip bilgisayarını taratır mısın kesin virüs falan vardır mevcut antivirüs yazılımın bulamamıştır onca sorunu bir anda yaşamak tesadüf değil nihayetinde.

uğraşamam diyorsan geri gönder tabiki.

ayarlari nasil yapilandiricam ki?
Sosyal ağlarda paylaş

bios üzerinde ramlerin frekansı çalışma hızları ve voltaj ayarları vardır bunu yapılandırmak gerekir ram kutunu bulabilirsen onun üzerinde önerilen ayarları göreceksindir ya da detayıyla ram modelini buraya yazarsan üretici firmanın sitesinden bu ayarları görmemiz mümkün olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...