vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 evet pcyi actigimdan beri ne msn, ne skype, last fm bidi bidisi, antivirüs programim falan hic birisi acilmiyor. hata veriyor, calismiyor diye. java td installer falan da calismiyo dedi. nerelelereoluyoor? neden kaynaklaniyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 kapatıp açmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sistem geri yükleme yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 evet. hic bi degisiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Behlul said: sistem geri yükleme yapabilirsin nasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bilgisayarım'a sağ tık -> özellikler -> sistem geri yükleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 nerde ki o vistada bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vistayı bilemicim. denetim masasında olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 of hep bisiler bozuluyo deliricim artik. neyse bakinayim bi, tesekkür ederim^^ edik; buldum. baslat /tüm programlar /sistem araclari. ya da run'a rstrui.exe yazinca da aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 edit:halletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yaptim ama ayni hatalari yine verdi en basta, simdi msne girebildim ama virüs programi sapitti. neyse onu da bastan kurayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 pcnin sapıtmasını istemiyorsan 2 yıldır virüs programsız uyguladığım temel şeyler var. 1:msn üzerinden kimseden dosya alma. 2:kimsenin flash diskini pc ne taktırtma 3:bilmediğin sitelere girme. çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 cok tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 virüs var büyük ihtimalle, format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 herşeye format zaten asduashd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yok be. daha yeni format attim. kötü bisi yapmadim hic. =P zaten ramlerin yerlerini degistirip, bozuk olanini cikardigimdan beri arada mavi ekran vereyor, 2-3 restartla anca acildigi zamanlari oluyo. bi bokluk var. garantisi gecmeden yollicam. ama kasadaki garanti bidi bidisini cikardim, kabul ederler mi yine acaba. anatomi de calisiym mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 garanti kapsamında saymazlar büyük ihtimalle. donanımsal bi sorun yok gibi gözüküyor. öyle olsa winampı da açmazdı. Sen format at bence tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ram bozuk diyo alırlar heralde.ama keşke hiçbişeye dokunmayıp direk gönderseydin kasayı veya laptopunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hayir 3gblik ram vardi 2gb kaldi, windows acilirken takiliyor. saymak zorundalar. ama yabiskani cikarmissiniz almayiz derlerse napcaz, o da cok sacma ama yau. kasayi hic acmazsan tozdan gecilmez. en iyisi cikardigim rami icine takip öle yolliyim. @cemss; kasayi acmadan önce dangalaklik yaptim biraz, garanti stickeri oldugunu bilmiyodum onun ben ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 gidipte adamlara hede hödö yapma o zaman böyle gayet nazik bi tavırla derdini anlatırsan kabul ederler belki aksi taktirde gıcıklık yapıp çıkartmışsın stickeri diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 nie hede hödö yapayim, saf ayagina yaticam ki harbi saflik yaptim ben o yapiskani cikararak. yalan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 rami çıkarıp ayarları yapılandırmadıysan o yüzden mavi ekran sorunları yaşıyor olabilirsin. adı üzerinde kit bu. birbirleriyle uyum halinde çalışıyorlar haliyle ayarları o şekilde yapılmıştır, mavi ekranlarını bu açıklayabilir belki. ayrıca w7ye upgrade et vista bazı sistemlerde çok salaklıklar yapabiliyor. kis 2011 yükleyip bilgisayarını taratır mısın kesin virüs falan vardır mevcut antivirüs yazılımın bulamamıştır onca sorunu bir anda yaşamak tesadüf değil nihayetinde. uğraşamam diyorsan geri gönder tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 valla tr deki iade yada ürün değişiminde yetkililer resmen süründürüyor.allah sabır versin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Castiel said: rami çıkarıp ayarları yapılandırmadıysan o yüzden mavi ekran sorunları yaşıyor olabilirsin. adı üzerinde kit bu. birbirleriyle uyum halinde çalışıyorlar haliyle ayarları o şekilde yapılmıştır, mavi ekranlarını bu açıklayabilir belki. ayrıca w7ye upgrade et vista bazı sistemlerde çok salaklıklar yapabiliyor. kis 2011 yükleyip bilgisayarını taratır mısın kesin virüs falan vardır mevcut antivirüs yazılımın bulamamıştır onca sorunu bir anda yaşamak tesadüf değil nihayetinde. uğraşamam diyorsan geri gönder tabiki. ayarlari nasil yapilandiricam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bios üzerinde ramlerin frekansı çalışma hızları ve voltaj ayarları vardır bunu yapılandırmak gerekir ram kutunu bulabilirsen onun üzerinde önerilen ayarları göreceksindir ya da detayıyla ram modelini buraya yazarsan üretici firmanın sitesinden bu ayarları görmemiz mümkün olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar