mightee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hollandadayım diye sanırım finale kaldılar :P insanlar sokaklara döküldü deli gibi eğlendiler, herkes sarhoş. ama bir tane kavga çıkmadı arkadaş. şaşırdım. kimse ölmedi, kimse yaralanmadı. alışkın değilim böyle kutlamalara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 haftaya almanyada ol eglencenın kıralını gör 111biir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 almanya bu aksam yenilecek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 final, ispanya=hollanda 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bence almanya - hollanda olcak ve hollanda yencek, sonrada sabaha kadar eğlence dup tıs dup tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 İspanya'yı tutuyorum, ama Almanya'nın kazanacağını düşünüyorum, umarım yanılırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Uyuşturucunun, fuhuşun ve ahlaksızlığın memleketine de final yakışırdı. Bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 BulletRide said: Uyuşturucunun, fuhuşun ve ahlaksızlığın memleketine de final yakışırdı. Bravo ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ağşam almanya kazanırsa sokaklar bumb um pow olcek. heycanla bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ispanya dedim bi kere alıcak maçı. not:akşam alıntı yapıcam kalsın bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25112772/ hollanda kazansa fena olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 İspanya bu maçı alırsa ki Hollanda'yı daha rahat yener. Çok bedava kazanmış olacak kupayı. Alacaksa Almanya yada Hollanda alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar