Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkent expresi ile adapazarı expresi çarpışmış.

GE-TA

Öne çıkan mesajlar

• Admin
İzmit'in Tavşancıl-Hereke Beldeleri arasında Başkent Ekspresi ile Adapazarı Ekspresi çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi.

Trenlerden birinin sinyal ihlali yapması sonucu meydana geldiği belirtilen kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans geldi. İstanbul'dan gelen Başkent Ekspresi'nin birinci vagonu sıkışırken, içinde bulunan yolcular da kurtarılmaya çalışılıyor.

Trenin içinde yolcu olarak bulunan Kamil Doğan isimli vatandaş, Adapazarı Ekspresi'nin birinci vagonunun sıkıştığını ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarına başladığını söyledi. Doğan, yolcuların vagonun üzerinden çıkarılmaya çalışıldığını kaydetti. Yolculardan Erdem Gösterişli ise iki trenin birbirine girdiğini belirterek, "Adapazarı Ekpresi'nin birinci vagonu tamamen parçalanmış durumda. İçindeki yolcular ve makinistler kurtarılmaya çalışılıyor" dedi
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Tavşancıl Beldesi'nde çarpışan trenlerden Başkent Ekspresi'nde 171 yolcu ve 9 personel bulunduğu bildirildi.

Başkent Ekspresi 3 yolcu vagonu ile bir yemekli vagondan oluşuyor.

Yetkililer, Adapazarı Ekspresi'ndeki yolcu sayısının ise belirlenemediğini kaydettiler.

Bu arada vagondan çıkarılan yaralılar, Gebze ve Kocaeli'ndeki hastanelere kaldırıldı.

BAŞKENT EKSPRESİ KIRMIZI IŞIKTA GEÇMİŞ

Demiryol-İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman, kendilerine ulaşan ilk bilgilerde, Başkent Ekspresi makinistinin sinyalizasyon hatası yaparak hemzemin geçitten geçtiğinin bildirildiğini söyledi
Yaman, kaza sonrası bölgede görevli demiryolu çalışanı işçi ve memurlarla görüştüğünü belirterek, kendisine ulaşan ilk bilgilerde Başkent Ekspresi makinistinin sinyalizasyon hatası yaparak hemzemin geçitten geçtiğinin iletildiğini dile getirdi.

Cemal Yaman, Başkent Eksperesi'nin daha sonra Adapazarı istikametinden gelmekte olan Adapazarı Ekspresi ile çarpışmasıyla kazanın gerçekleştiğinin ifade edildiğini kaydetti.

Başkent Ekspresi makinistlerinin Soner Gürkan ile Hasan Yücedağ, Adapazarı Ekspresi'nin makinistlerinin de Durmuş Akgül ile Ali Polat olduğu öğrenildi.

11.08.04 18:07

Mynetten alıntıdır[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
az önce cnn turk'de raportaj yaptılar kazazedelerle çok kötüydü çocuk çok pis olmuş durumdaydı :(
ilk vagonda çok ölü oldugunu söyledi 50ye yakında kişi vardı dedi. sigara içmek serbest oldugu için herkez o vagondaymış. bide çocuk adapazarı depremini yaşamış yazık :([signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

Bu lafi imzama aldim..bence onemli bu..illa binecekseniz arkada yer alin..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki:
demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz
Sosyal ağlarda paylaş

yukardaki imzada sanki dalga gecermis gibi duruyor degistirdim simdi[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde demiş ki:

Haha bu sefer de kıçınıza uçak düşer bu arada evimin yanında zincirleme trafik kazaları oluyor

Manyak herifler yolun ortasını onarmışlar onardıkları yeride demirlerle çevrelemişler adamın biri görmedi durdu.Diğeri ona çarptı sonra çarpana da çarptılar bu arada levha falan işaret yok yolda demir dikili diye sonra elemanlar bari daha çarpan olmasın diye biri herkezi ikaz etmeye başladı.Malın biri ikazı dur diye anladı o durdu şimdi biri de ona çarptı.Valla bilgisayarı balkona aldım canlı canlı kazalar izliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

bu olaylar olmadan çook önce babası tcdd de çalışan bi arkadaşım anlatıyordu, bu akp nin tcddye sürekli tanıdıktı, boktu püsürdü yığdığını. hayvanoğlu hayvanlar.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu boyle giderse ucaklar dusecek..cunky thynin basinada allahin deniz otobusu amirini getirdi bu yonetim..zaten bir suru ucak pisti falan kacirdi zorla indi falan..yakinda thy kazalari da var bence allah korusun.[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...