Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God Client

Bronx

Öne çıkan mesajlar

bi zamanlar t2a cd'lerine hatayla konulan godclient'i ariyorum (godcli.exe 3mb civari) normal client ile WB baya zor oluyor (bir ekranda 2000 item oldugudan) god clientin wireframe ozelligine ihtiyacim var elinde bulunun varsa ve mesaj atarsa sevinirim.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bronx, 25 Mayıs 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
cok gecmiste ilk ciktigi zaman oside hile yapilabiliyordu simdi ise sphere icin bile siradan bir client islevi goruyor eger plevelin yoksa

Spherenin bi client ve server ar$ivi vardi...Orda bulunma imkani olabilir. Birde Bronx e-mail attim cevap yazarsan sewinirim..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
http://www.shardwire.org/modules.php?name=Downloads
god client adresi.

Gezinirken gözüme çarptı buraya yazmak istedim bir daha arayanlar olursa bulsunlar hemen :) uplamam bu sebepdendir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...