Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bi zamanlar t2a cd'lerine hatayla konulan godclient'i ariyorum (godcli.exe 3mb civari) normal client ile WB baya zor oluyor (bir ekranda 2000 item oldugudan) god clientin wireframe ozelligine ihtiyacim var elinde bulunun varsa ve mesaj atarsa sevinirim.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Elimde olsaydı gonderirdim ama malesef.. Google'dan arattınmı?[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 aha bende istiyorum.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Diesel, 24 Mayıs 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Elimde olsaydı gonderirdim ama malesef.. Bak sindi herkes uzgunum yok veya olsa gonderiridim yazsa nolur topicin hali mesaj atmiş olmak icin mesaj atmayin :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 iyide adam sade ceonu dememişki..[signature][hline] / Gm Hackerz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 God Client in adini dei$tirmi$ler sanirim... Ayrica bende Uo Wireframe ozelligi olan patch var lazim olursa haber ver... ICQ 621123...Ama God Client ide ariyorum bulucam heralde neyse. Saglicakla Kal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bende bi cd de vardı bulursam buraya yazıcam. bu arada benim ICQ seninkini döver 302330[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Format atmadan onceki windowsta saklıyordum hep zamanında çekmiştim. Ne bilem lazım olacağını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 elinde olan bir yere upload etse ihtiyacı olan herkes çekse .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 http://www.exploiter.org/uo/files.html bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 god client osi'nin yaptığı ve dışarıya sızan bir client sanırım. ben öyle biliyordum. her türlü hile v.s. yapılabiliyormuş. doğrumu?[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 cok gecmiste ilk ciktigi zaman oside hile yapilabiliyordu simdi ise sphere icin bile siradan bir client islevi goruyor eger plevelin yoksa[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bronx serverinin acılmasını bekliyoruz insallah en yakın zamanda acılır..[signature][hline]Çekmi$ esrarı yürüyor sokakta 2 delikanlı, bakı$ları masum ama belalı, hayata küsmü$ ama dostlarına sewdalı, bo$ gezmez belinde silahı, Çünkü 10'lar BURSA'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Bronx, 25 Mayıs 2004 00:11 tarihinde demiş ki: cok gecmiste ilk ciktigi zaman oside hile yapilabiliyordu simdi ise sphere icin bile siradan bir client islevi goruyor eger plevelin yoksa Spherenin bi client ve server ar$ivi vardi...Orda bulunma imkani olabilir. Birde Bronx e-mail attim cevap yazarsan sewinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 http://www.exploiter.org/uo/files.html burada Uo WireFrame işini rahatlıkla görür.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 up we go[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 http://www.shardwire.org/modules.php?name=Downloads god client adresi. Gezinirken gözüme çarptı buraya yazmak istedim bir daha arayanlar olursa bulsunlar hemen :) uplamam bu sebepdendir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bronx halen ariyorsan elimde 2.0.8 encryption'lu olani var, ula$tirabilirim pm atman yeterli.[signature][hline]Don't fear shadows because they only tell you there is a light shining somewhere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar