taz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 2 gündür patch yapamıyorum acaba bende mi bi sorun var yoksa host falan mı göçtü baglanamıo patch serverına! :( siz bi deneyip sonucu yazar mısınız ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 login.cfg değişmiştir mutlaka başındaki tagi okumadın sanırım allways save a backup cfgyi eski yerni koy olur o zmn banada olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 yo onla alakası yok backup aldım ama gene olmuo :[[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 PATCH YAPMIYOOOO!!!!!! Connecting to patch server 12.161.70.25:8888 Could not connect to patch server 12.161.70.25:8888 Could not connect to a patch server Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a direct connection. Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort. naapcam :([hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 UO yu yeni kurdum hiç patch yok şu an servera baglanamıo dosyaları cekmeye bi dener misiniz sizde baglanıo mu ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 patch yapamıyorum derken bir hata belırtısımı var yoksa dırek patch ı acmıyormu Patch=Yama[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 hatayı yazdım yukarı baglanamıo patch yapacagı yere bi arkadasa denettim onda da aynı hata verdi acaba server mı göçtü :/[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 uo yu sil tekrar yukle fakat hic bir server programını felan yukleme yanı logın.cfg dosyası değişmesin. zaten yukledıkten hemen sonra logın.cfg dosyasını acarsan notepad de orada bu dosyayı değiştirmeyin yoksa patch yapamazsınız uyarısını gorursun.once patchle sonra server programlarını kur hangı serversa[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yok abi kaç kere kurup yeniden denedim. olmadı.. netten son patchleri çekebilecegim bir yer var mı ? ya da siz falan yollasanız ? :/[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brantal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Aynı sorun bende de var.Bir kaç kere netten girip çık düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Yama sorununa bakmak ıcın dun uo 'yu tekrar yukledım ve yama dosyasını ındırdım bır sorun yok hattınızdan kaynaklı bır sorun olabılır veya uo cd sınde bır hata olusmus olabılır hata olusma sebebı bu durumlara yol acar...[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Brantal, 02 Şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Aynı sorun bende de var.Bir kaç kere netten girip çık düzeliyor. kablonet zaten 3 gündür hep deniom hep aynı!![hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yok error değilmiş senin ki ben yanlış anlamışım. bi kablo yu cıkarıp tekrar tak(kablonetin) neti gormuyor anladığım kadarıyla[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya neti görmese buraya nası msg atcam !![hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hayır windows değil oyun[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yaaa bu patchler bu kadar uzun mu sürüyo ben çok önceden oyunu almıştım(kopya) free serverda saolun sizin sayenizde buldum ama patch bu kadar uzun sürer mi? ltf cvp verin!!!! oynamayı çok istiyorum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NebulaShocker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Sürer.Ama merak etme nasılsa biticek :P[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 sonunda bitti. ben Middle Earth de oynicam da üye filan oldum neden bad acoount name diyo biliyomusunuz? yani ona göre bişiler yapiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: TaZmAnYaK, 31 Ocak 2003 22:38 tarihinde demiş ki: PATCH YAPMIYOOOO!!!!!! Connecting to patch server 12.161.70.25:8888 Could not connect to patch server 12.161.70.25:8888 Could not connect to a patch server Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a direct connection. Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort. naapcam :([hline]ICQ: 4435695 bendede öle diyodu sildim tekrar yükledim(clientı sonradan ekleyeceğim) şu an patch yapıyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: jeniffer, 07 Şubat 2003 22:36 tarihinde demiş ki: sonunda bitti. ben Middle Earth de oynicam da üye filan oldum neden bad acoount name diyo biliyomusunuz? yani ona göre bişiler yapiim... Hakaret gibi olmasın zaten daha görmedim de ama daha bilinen server ları tercih etsene.Hem bağlantı rahat olur hem de daha çok player olur.Ama şu kadar tanıdığım var zaten amacım eğlence girip oyniim arkadaşlarla diyosan böle bilinmeyen yerlere de girebilirsin.Unutma ki bazen bilinmeyenler çok daha güzel oluyor çünkü bu işi zevk için yapan binlerce kişi var.[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: shapshal, 08 Şubat 2003 12:39 tarihinde demiş ki: said: jeniffer, 07 Şubat 2003 22:36 tarihinde demiş ki: sonunda bitti. ben Middle Earth de oynicam da üye filan oldum neden bad acoount name diyo biliyomusunuz? yani ona göre bişiler yapiim... Hakaret gibi olmasın zaten daha görmedim de ama daha bilinen server ları tercih etsene.Hem bağlantı rahat olur hem de daha çok player olur.Ama şu kadar tanıdığım var zaten amacım eğlence girip oyniim arkadaşlarla diyosan böle bilinmeyen yerlere de girebilirsin.Unutma ki bazen bilinmeyenler çok daha güzel oluyor çünkü bu işi zevk için yapan binlerce kişi var.[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. bana birkaç free shard sitesi verebilirmisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar