Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

M & J BİTANELERİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akvaryuma elimi sokuyorum hafif hafif seviyorum işte :D

küsmek bildiğimiz terim işte... ilk geldikleri zaman yolculuk dolayısıyla strese girdiler ve küstüler

yem yemediler hiç akv. önüne gelmediler hep saklandılar kaçtılar ama çok şükür atlattık. :D
Mesaj tarihi:
benimde balıklarım vardı ama öldüler.ölmeleri ise tamamen benim dangalaklığım evi ilaçlatırken evden zehirlenmeyelim diye çıktık ama balıklarında canı olduğunu unuttum bi an.diğer gün ise balıklar akvaryumun yüzeyinde ölü olduğunu gördüm.benim için zor anlardı.
Mesaj tarihi:
Abi balığa dokunmaya ne var yaa aaa amma yaptın şimdi.

Bu arada balıkların için çok üzüldüm dostum eminim çok zor olmuştur. Ben artık verdigim parayı geçtim duygusal olarak çok bağlandım esseklere :))
Mesaj tarihi:
[video]http://img806.imageshack.us/img806/8343/file29875.mp4?feature=oembed" width="459">

dinan bak akvaryuma vurunca yukarı geliyor :D

ben yakında bunlara akvaryumun içine terlik koycam akvaryumun en üstüne getircekler :D
Mesaj tarihi:
dükkandan eve taşıdık ya ondan böyle... bekle 1 - 2 güne alışırlar daha sıcak bir video ile gösteririm. olum zaten sanada göstereyim evde gelde... bi canlı gör bakalım.

ne diceksin?
Mesaj tarihi:
Daha durun ne hareketler yaptırıyorum ben onlara. Onları taşıdık o yüzden biraz çekiniyorlar normal olarak.

Uç bes gün geçsin yeni bir video eklerim.

Seviyorum bebeklerimi yaaaaa
  • Yeni Oluştur...