enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 akvaryuma elimi sokuyorum hafif hafif seviyorum işte :D küsmek bildiğimiz terim işte... ilk geldikleri zaman yolculuk dolayısıyla strese girdiler ve küstüler yem yemediler hiç akv. önüne gelmediler hep saklandılar kaçtılar ama çok şükür atlattık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 enriqorkem said: akvaryuma elimi sokuyorum hafif hafif seviyorum işte :D üf okuyunca bile midem bulanıyo, nasıl dokunuyosunuz balıklara anlamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 benimde balıklarım vardı ama öldüler.ölmeleri ise tamamen benim dangalaklığım evi ilaçlatırken evden zehirlenmeyelim diye çıktık ama balıklarında canı olduğunu unuttum bi an.diğer gün ise balıklar akvaryumun yüzeyinde ölü olduğunu gördüm.benim için zor anlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Abi balığa dokunmaya ne var yaa aaa amma yaptın şimdi. Bu arada balıkların için çok üzüldüm dostum eminim çok zor olmuştur. Ben artık verdigim parayı geçtim duygusal olarak çok bağlandım esseklere :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 abi bi 2 gün kendimi sorgulamıştım ben.ilaçlıyan insanda hiç sölemediki balkları al diye.o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Valla çok yasım olmuş :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 balık sevilir mi lan balık yani yüzüo hayvan olayı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Yarın sabah video yü paylaşırım görürsünüz ordann :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Çektin mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 m&j_riding_hard_coke.mpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Çektim çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 [video]http://img806.imageshack.us/img806/8343/file29875.mp4?feature=oembed" width="459"> dinan bak akvaryuma vurunca yukarı geliyor :D ben yakında bunlara akvaryumun içine terlik koycam akvaryumun en üstüne getircekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Aahahah abi anlayamadım çağırınca geliyor ama sevince kaçıyo hafif ne iş süper ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 dükkandan eve taşıdık ya ondan böyle... bekle 1 - 2 güne alışırlar daha sıcak bir video ile gösteririm. olum zaten sanada göstereyim evde gelde... bi canlı gör bakalım. ne diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya öbürü de gelmiş beni de sev diye, hiç pas vermemişsin, cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Daha durun ne hareketler yaptırıyorum ben onlara. Onları taşıdık o yüzden biraz çekiniyorlar normal olarak. Uç bes gün geçsin yeni bir video eklerim. Seviyorum bebeklerimi yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar