Deccale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 akçay güzeldir ama çok kalmaya gelmez. denizi baya bi soguk desem dogru olur bırazda kırlıdır diger taraflara göre. genelde emekli olmuş dinlenmege gelen insanlar tarafından tutulur. gece hayatı cok yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hoca sizin ılık deniz anlayışınız nasıldır ya kaynar su mu bekliyorsunuz.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Çok akrep vardır[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 akçayın suyu buz gibi valla kim ne derse desin sarımsaklı onun yanında hamam[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yarın gidip bakıcam şu sarımsaklıya inanmıyorum valla ya bu suyada soğuk dediyseniz.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya deniz dediğin cem yılmaz reklamındaki gibi girersin başta soğuk gelir sora alışırsın bu akçayda yok öyle bi kavram giriyosun alışamıyosun .. devamlı üşüyosun hadi be öyle şey mi olur top bile oynanmıyo :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 jankis bigün gel abi beraber girelim yok yok sen farklı yerde girdin kesin :)[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 12 Ağustos 2004 15:57 tarihinde demiş ki: izmirden 1 saatlik uzaklıkta gümüldür var seferihisar ile kuşadası arasında bir yer yazlıkçı mekanı tam anlamıyla ama kaynaşırsanız falan çok güzel ortam oluyor zaten erkek başına düşen 3-4 kız ile(4ünden biri kesinlikle güzel oluo) de rüyaları süsleyebilio yaş ortalaması da 14-20 arasında değişmekte apart fiyatları da 30 milyon falan denizi ayrı muhteşem zaten(gördüğüm en güzel iki denizden biriydi) basın oraya gidin derim ben pişman olmazsınız biz ark.larla gunu bırlık gıtmeyı du$unuyorusda bu gumuldur servisleri varmı$ otogardan kalkıomu$ glb bı bılgın war mı acaba?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalcan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 evet arkdaşlar bilen vasa bi yardımcı olsun şu gümüldür hakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 gümüldüre ben çok gittim ama sadece askeri kampına orası bile mükemmeldir favori yerlerimden .. diğer ilçe içinden hiç haberim yok[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben yarın gidebilirsem akçaya gideceğim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 güzeldir akçay güzeldir :)[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar