vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Helcaraxe said: Eee çekilmiyorum tabiki. Başkasının keyfinemi geldim. Genetikleri kaliteli olsaydı, uzasaymış. haaaaaayvan. allah bilani virsiiiiin! sinir oldum sana simdi =P lan essek, o kadar boy var git arkada dur hayret bisi. ben hic cekilir misiniz demiyorum bile, sansima küsüyorum direkt. o önümden ciksa baskasi kapatcak. ha ben orda saf saf dururken, sonradan önüme gecenin üstüne atlarim kafasina kafasina vururum. o deil de, bi de celimsiz poposuyla sevgilisinin omzuna cikan var, onlari da dövmek istiyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Nil birine çekil desen onun önündeki de senden uzundur yani ajkgbasgna bunun sonu yok zaten.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Helcaraxe said: bende bütün topikte en iyi uzunum. bknz : en iyi uzun, en uzun değil. hahahahahayır
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Dartanian said: Nil birine çekil desen onun önündeki de senden uzundur yani ajkgbasgna bunun sonu yok zaten. ben ne dedim? ben de onu dedim, gereksiz post atma zibidi
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 boy falan bunlara takılmayın arkadaşlar. önemli olan insanlık =)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 @Spark olm çaktırma işte en uzun değilim ama en kalitelisiyim. sdfds
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: boy falan bunlara takılmayın arkadaşlar. önemli olan insanlık =) ÖNCE ADAM OLACAKSIIIN
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: Helcaraxe said: Eee çekilmiyorum tabiki. Başkasının keyfinemi geldim. Genetikleri kaliteli olsaydı, uzasaymış. haaaaaayvan. allah bilani virsiiiiin! sinir oldum sana simdi =P lan essek, o kadar boy var git arkada dur hayret bisi. ben hic cekilir misiniz demiyorum bile, sansima küsüyorum direkt. o önümden ciksa baskasi kapatcak. ha ben orda saf saf dururken, sonradan önüme gecenin üstüne atlarim kafasina kafasina vururum. o deil de, bi de celimsiz poposuyla sevgilisinin omzuna cikan var, onlari da dövmek istiyorum. hahahahaha seni 1.70 boylu biri sırtına alsa genede göremessinki tıtıtıtııtı OH SNAP!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben valla adamım, hatta 1.5 porsiyon adamım
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 konserin birinde koltuk altımdan bi adam cıkmıstı. adam orda izlemiş bütün konseri hobiton gibi bişeydi :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben 0,5'im o zaman. @hel: birisi teklif etse bile cikmam lan, cok igrenc bi his o. herkes sövcek falan. empati yapabiliyorum biliyorum cünkü ne kadar kötü bi his oldugunu!
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Daesu said: konserin birinde koltuk altımdan bi adam cıkmıstı. adam orda izlemiş bütün konseri hobiton gibi bişeydi :( ahahahaha
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: Bella said: boy falan bunlara takılmayın arkadaşlar. önemli olan insanlık =) ÖNCE ADAM OLACAKSIIIN önce insan olacaksın!!11 bir güçlü karanlık vardı noldu skldf
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 niye hehehe ben sırtıma alsam senin bütün dünyayı görürsün hatta böle yuvarlak gibi görürsün eğimli sdfds
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hel kaçsın 2 mi hel odaklı olmus konu
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Çok leadershipe sahip bir insanım. Etrafımda topluyorum insanları YES WE CAN!
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 beraber 2.60 oluruz, aslinda evet konserlerde yanima seni alayim ben. ya da sen beni yanina alirsin ...,,,
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben konserlerde boy avantajımı kullanarak sahne önüne kadar gidiyorum.. kobrayı gören kaçıyor ihihih ^_^
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Turkceplease said: al beni al eline.
Öne çıkan mesajlar