vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Helcaraxe said: Eee çekilmiyorum tabiki. Başkasının keyfinemi geldim. Genetikleri kaliteli olsaydı, uzasaymış. haaaaaayvan. allah bilani virsiiiiin! sinir oldum sana simdi =P lan essek, o kadar boy var git arkada dur hayret bisi. ben hic cekilir misiniz demiyorum bile, sansima küsüyorum direkt. o önümden ciksa baskasi kapatcak. ha ben orda saf saf dururken, sonradan önüme gecenin üstüne atlarim kafasina kafasina vururum. o deil de, bi de celimsiz poposuyla sevgilisinin omzuna cikan var, onlari da dövmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Nil birine çekil desen onun önündeki de senden uzundur yani ajkgbasgna bunun sonu yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Helcaraxe said: bende bütün topikte en iyi uzunum. bknz : en iyi uzun, en uzun değil. hahahahahayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Dartanian said: Nil birine çekil desen onun önündeki de senden uzundur yani ajkgbasgna bunun sonu yok zaten. ben ne dedim? ben de onu dedim, gereksiz post atma zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 çok içerlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 boy falan bunlara takılmayın arkadaşlar. önemli olan insanlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 @Spark olm çaktırma işte en uzun değilim ama en kalitelisiyim. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: boy falan bunlara takılmayın arkadaşlar. önemli olan insanlık =) ÖNCE ADAM OLACAKSIIIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: Helcaraxe said: Eee çekilmiyorum tabiki. Başkasının keyfinemi geldim. Genetikleri kaliteli olsaydı, uzasaymış. haaaaaayvan. allah bilani virsiiiiin! sinir oldum sana simdi =P lan essek, o kadar boy var git arkada dur hayret bisi. ben hic cekilir misiniz demiyorum bile, sansima küsüyorum direkt. o önümden ciksa baskasi kapatcak. ha ben orda saf saf dururken, sonradan önüme gecenin üstüne atlarim kafasina kafasina vururum. o deil de, bi de celimsiz poposuyla sevgilisinin omzuna cikan var, onlari da dövmek istiyorum. hahahahaha seni 1.70 boylu biri sırtına alsa genede göremessinki tıtıtıtııtı OH SNAP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben valla adamım, hatta 1.5 porsiyon adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 konserin birinde koltuk altımdan bi adam cıkmıstı. adam orda izlemiş bütün konseri hobiton gibi bişeydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben 0,5'im o zaman. @hel: birisi teklif etse bile cikmam lan, cok igrenc bi his o. herkes sövcek falan. empati yapabiliyorum biliyorum cünkü ne kadar kötü bi his oldugunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Daesu said: konserin birinde koltuk altımdan bi adam cıkmıstı. adam orda izlemiş bütün konseri hobiton gibi bişeydi :( ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: Bella said: boy falan bunlara takılmayın arkadaşlar. önemli olan insanlık =) ÖNCE ADAM OLACAKSIIIN önce insan olacaksın!!11 bir güçlü karanlık vardı noldu skldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 niye hehehe ben sırtıma alsam senin bütün dünyayı görürsün hatta böle yuvarlak gibi görürsün eğimli sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hel kaçsın 2 mi hel odaklı olmus konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Çok leadershipe sahip bir insanım. Etrafımda topluyorum insanları YES WE CAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 beraber 2.60 oluruz, aslinda evet konserlerde yanima seni alayim ben. ya da sen beni yanina alirsin ...,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 al beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben konserlerde boy avantajımı kullanarak sahne önüne kadar gidiyorum.. kobrayı gören kaçıyor ihihih ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 anlayalım nil sdfsd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Turkceplease said: al beni al eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 OOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 AHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar