Thunderbird Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Banka Dolar Kuru: satış: 1.5538 alış: 1.5622 TL Benim paypal'den aldığım 1.99 dolarlık ürün için 3.32 TL, 53.92 dolarlık ürün için 90.52 TL almış. Buna göre bankanın kuru 1,65-1,7 arasında. Ben Denizbank kullanıyorum. Diğer bankaların çevirileride mi bu şekilde. Aradaki fark kur farkımı yoksa yurt dışı alışverişler için ek ücret mi alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Kur farkı bu kadar değil. Bazen 2 defa para dönüşümü oluyor ya da arada belli bir fark alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 paypal fee alır bi de meblaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 paypal almıyor, provizyon sırasında bankadan istenen miktar ile paypalde yazan miktar aynıydı sanırım. satandan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 paypala mail atmıştım bi zamanlar. para almıyoruz hiç bi işlemde demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bazen 2 kez kur değişimi olduğu için öyle oluyor. bir de bankanın kurları biraz daha yüksek olur her zaman, ikisi de birleşince olabiler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 dolar bazında olayı bilmiyorum ama dolar dışındaki paralar için aldığın ürünün fiyatı önce dolara çevirilip, sonra TL ye çeviriliyor ve öyle yansıyor extreye. Ayrıca ekstrende çevirildiği kurun yazması lazım adım adım. Yani senin aldığın ürün kaçaydı, hangi kurdan kaça çevrildi filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar