AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Her sabah bu haberlerle uyanıyoruz artık. Şemdinli'de Karakol Baskını 3 şehit. Mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yok abi yaa valla bak ankara sonrasına her 1metre karaye bi bomba kim sağ kim selamet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 /summon liberal demokrat amerika görmüş taraf okuyan patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Tayyip al yanına Kemal'i gidip o karakolda poz verin. Allah'ın belaları. Saçma sapan konuşmalar yapın. Milletin içi kanarken siz eşinizi dostunuzu zengin edin. Helikopterle pikniğe gidin, bedava tatil yapın. Bataklığın kenarında oturmuş üzerine konan sivri sinekleri öldüren adam gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Llama said: yok abi yaa valla bak ankara sonrasına her 1metre karaye bi bomba kim sağ kim selamet bani hakediyorsun desem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Llama said: yok abi yaa valla bak ankara sonrasına her 1metre karaye bi bomba kim sağ kim selamet dostum sen pire için değil yorgan komple semti yakanlardansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Seele said: bani hakediyorsun desem. niye.. hakaretmi ettim kötü bişey mi dedim ırkçılıkmı yaptım ale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 0ne said: dostum sen pire için değil yorgan komple semti yakanlardansın. e abi temizliyemiyoruz böyle cm cm ilerliye ilerliye yıkıcan geçicen olmuyor başka türlü baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ne ictin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Seele said: ne ictin sen? koç ben şehirlerden köylerden kasabalardan bahsetmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Llama said: 0ne said: dostum sen pire için değil yorgan komple semti yakanlardansın. e abi temizliyemiyoruz böyle cm cm ilerliye ilerliye yıkıcan geçicen olmuyor başka türlü baksana biter mi sence, bide sen oraları cm cm yakarken onlarda ist ank izmir bursa gibi yerlerde cm cm yakar, olan Türkiye'ye olur. Sanıyomusun ki doğuyu yakınca terör bitecek, bi o kadar da batıda var onlardan, sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 peki oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Llama said: Seele said: bani hakediyorsun desem. niye.. hakaretmi ettim kötü bişey mi dedim ırkçılıkmı yaptım ale ale ırkçılık mı? evet.. ama daha da kötüsü düşünmeden söylenmiş saçma sapan bi laf olması. derler ya gırtlak dokuz boğumdur sekizini yut birini söyle ha bu arada mesajlar ve ona verilen cevaplar gösterimden kalkıcak bi süre sonra. onnçün bu konuyu uzatmayın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar