Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 erken kalkarsak uykumuz olur gözlerimiz çapakla dolur eğer yüzümüzü yıkamazsak o çapaklar gözde kurur ////////// hava soğuk gibi sanki yaz değil yüce rabbımın önünde eğil verdiği nimetlere şükret insanların inançlarıyla alay etmek komik değil ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kahvaltının tadı yok yulafımın adı yok evrim teorisi dersen bana fındık kadar beynin yok ------------ o ------------ acaba duş almadanmı çıksam pisliğimi hiçe saysam yada okula gitmiyip devamsızlıktanmı kalsam æææææææææææææææææææææææææææ alarm en büyük düşmanım çalışmadığıma pişmanım (türkücü gibi okunucak uzatmadan) yaz kursuna koyimde turat Orçun 3-B 113
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 güzel dizeler kalemin daim olsun kardesim
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Orçun sana laflar hazırlamıştım ben, ama haklısın. laflarımı söylemeden geri alıyorum. dip not: AHAHAGGBSAHJAGDSAGSDHDSSAADSASBJKAKJDSK HAYVAN HERİF! :D æææææææææææææææææææææææææææ
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 topiğimi baltalayan terbiyesiz insanları kınıyorum. insanlar 1 gün göremedi muhteşem sanatımı.
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yüreğine sağlık, çok beğendim. aileme ve dostlarıma da okutacağım sevgili orçun.
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ibretlik bir paylaşım. ellerin dert görmesin quardeshim
eski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 nasıl bir duygusal olmus.su sıralarda turk edebiyatının ıhtıyacı olan bır yaklasım tarzı. tesekkurler amin
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Tek Kelime İle Mükemmel - ZAMAN (hep new york times yok bilmemne post zart zurt olcak diil ya )
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 zaten vardı böyle bişey sabah erken kalkar pijamadan sarkar diye
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kafiyelerde dikkatli olalım beyler - new york times
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çok iyi olmuş çok da güzel iyi olmuş tamam mı?
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Spastik said: Şiir çok dandik didaktik. düzelttim.
Öne çıkan mesajlar