trix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 pascalnouman said: 5 senelik topicleri umarsızca uplamandan belliydi neden şaşırdın ki? gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 said: yan kişiliği olsam olma mı? olma mı.. tabii olur.. ha bi de gapışmayın yeenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Kimse baskasının degerlerine bakmıyor yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hepinizin sonuçlarını not alıyorum, inceliyorum olm.. bittiniz siz bittiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 dasa ben sadece narsistim sorun olar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 aquila said: dasaaa said: sen rewendorun alt kişiliğisin aslında.. yani gerçekte bir akila yok.. üzgünüm.. yan kişiliği olsam olma mı? belki çift ana kişilik yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Nefr said: sir said: Disorder | Rating Paranoid: Low Schizoid: Moderate Schizotypal: Low Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: High Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate evet narsist çıkmama şaşırmadım =) Disorder Rating Paranoid: High Schizoid: High Schizotypal: Moderate Antisocial: High Borderline: Low Histrionic: High Narcissistic: Very High Avoidant: Moderate Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate narsist oyle cikilmaz, boyle cikilir bu sorular yanlis arkadaslar, teenage miyim ben? hersey high cikti ya sorular yanlis, ya da ayaginizi denk alin, bilemem =P eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu test yanlış. Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Moderate Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şizotipalin orta çıkmasına çok takıldım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Boşver şekerim , kişilik bozukluğuna sahip olmak eski moda artık. Erkekler normal kızlardan daha çok hoşlanıyor ( ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gayet normalim 1 tane high olan bisi olmaz mi Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Low Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 buna neden kişilik denmiş. ruh hali bozukluğu daha iyi bence. kişilik deyince hakaret gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Kimse mükemmel değildir abi ben narsistmişim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fede said: buna neden kişilik denmiş. ruh hali bozukluğu daha iyi bence. kişilik deyince hakaret gibi nasil kabullenmek istiyorsan artik fede :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 raporlu borderline olarak diyim ki aslan gibi doğru Disorder | Rating Paranoid: Very High Schizoid: Moderate Schizotypal: Very High Antisocial: High Borderline: Very High Histrionic: Very High Narcissistic: High Avoidant: Very High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 la zaten kişiligin bozuk değilse internette ne işin var çık dışarı gez.kafelere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Tyrannus said: la zaten kişiligin bozuk değilse internette ne işin var çık dışarı gez.kafelere git para yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://img96.imageshack.us/img96/4897/fakir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Fakir olmak komik mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fakir olmak komik değil de köylü olmak çok komik birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bence fakir olmak da komik.niye paranız yok lan anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 İnsan olmayı öğrenelim de bir sonra köylü,fakir geriye ne kalırsa uğraşırız olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 İleride açlıktan kıvranırken anlarsın ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ekmekle doyuyomusunuz ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 trix said: fakir olmak komik değil de köylü olmak çok komik birşey bence. Tyrannus said: bence fakir olmak da komik.niye paranız yok lan anlamıyorum bunları okuyup geçmek lazım aslında bunları da bunları yazanı da kaile almamak lazım da dil işte yazmadan olmuyor bunlar seçim mi acaba ? köyde doğmak veya fakir olmak ? fakirlik komik diyen arkadaşım sana sadece çocuğunun istediği çukulatayı alamayan adamın çağresizliğini diliyorum.. bi de senin bu durumunu komik bulan birisini..(birisiniye kendin sıfat bulursun zaten o zaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar