yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yemiş yutmuş olmamama rağmen atlıyorum. Evet yeni paket çıktı Rise of the Godslayer. Level 20-40 arası yeni content ve 80 sonrası pvp, instance fln var. Başka bişiler daha varda o kısımlara ben gelemedim daha o yüzden ilgim dışında şimdilik :) he bi de parayla satılıyor, siteden account'unla girersen 8 euro gibi bir fiyata sanırım upgrade yapılıyor he bi de çekik gözlü yeni ırk eklemişler Khitai'ydi sanırım adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ranger çok zevklidir ki özelliklede ölmeyi pek sevmeyenler için ayrıca raidler zaten harikadır minilerdede barbar gibi olaya dalmassan (benim genelde yaptığım gibi heycan arayışına fazlaca girilmezse) ooghh gayet eğlenceli bi karakterdir. ama geçen haftaki son güncellemeden snra ranger karakterimi henüz açmadım yeni olaylar gelmiş incelemem lazım o esnada guarda ilgimi yoğunlaştırmıştım:) (Marisha lvl 80 pvp lvl 4- CROM / KOMODO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 59 mini gamei için konuşayım, ullel diye bir ranger var her zaman en çok kill alan kişi. Eğer ne zaman kaçacağını ve ne zaman saldıracağını biliyorsan gayet efektif bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Rise Of The Godslayer ile birlikte gelen PVE değişiklikleri için linkteki Mini Tutorial'e göz atabilirsin. http://forum.paticik.com/read.php?72,4866452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Cok tesekkürler cevaplar için 20-40 arası için ille almam gerekirmi yoksa questler yeterli mi bide bi tane mounth claim ledim 40 olunca hiç gol ödemeden binebilicekmiyim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 20-40 arası yeni content'e hiç gitmeden kastım ben gerek yok gitmeye yani baya quest war zaten. claim ettiysen binebilirsin hangi mount? Mammoth'dur tahminen işe yaramaz bişi o malesef. Bir de train olmadan binilmiyor sanırım onu da ya claim yada parayla öğrenmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 mammoth evet bı tane de kıtap claimledim sanırım oda mount a binmeyi öğretiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hmm tamam o zmn binebilirsin ama mammoth bi işe yaramıo hızı fln yok ayrıca üstündeyken combo larını da yapamıyorsun işe yaramaz yani tam anlamıyla, mount'a para vermen gerekicek ama train e vermiyecksn sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 mammoth kale savaşlarında işe yaramıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben bilmem dediğim gibi o kadar ilerlemedim daha,ama level kasarken at lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Masticore said: mammoth kale savaşlarında işe yaramıyormu Mamutun bi halta yaradığı yok kardeş.Atda lvl kasarken işe yarıyor,hı için.80 lvlden sonra eğer yeni eklenti paketini alırsan,kurt yada kaplana sahip oluyorsun.Bildiğim kadarı ile bu petler daha çok işlevsel.Kaplan kısa mesafede depar atıyormuş(bu nasıl oluyor anlamadım,şehir efsaneside olabilir),hide olup kaplanın üzerinde bütün mapi gezebiliyorsun filan.Kurdunda üstüne biniyorsun.Kurt daha çok atak amaçlı(mış). Anlıayacan mamutla filan uğraşma.Lvl 40 ol,tokenlerinle at ve kitap al.Lvl 80'den sonra faction seç,asıl petler orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 arkadaşlar nickim Killtheory oyunda old tarantinoya geldim bu yeni eklentide hediye olarak bir süreliğine açıldı bende email geldi bende aktif ettim ama ben buraya nereden gidicem bulamadım :) birisi npc veya nereden gidiyorsa 1 ss veya tarfi ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dün 3 kişi 2. haritadaki ilk questlerin hepsini bitirdik çok eğlendim ama salak gibi clim ı 120 yapmadıgım için bi questi yapamadım :( edit nerdeyse 23 olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 9.99 a oyunu aldım gitmiş dün frozen olmuş. email attım halen ödeme pending gözükmekte anlamadım neden böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aylık taksidide yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 This offer is for the Age of Conan Europe Digital Download. It includes access to download the Age of Conan client and 32 days of gametime. aldığım ürün 32 günlük oyun zamanı veriyordu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 1 ay yatırırsan fazladan veriyor olabilir 9 euroya hem expension hemde 1 ay bedava olması benim aklımda soru işareti birakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 extantion sadece trial olarak bir kaç gün sanırım trial diyor ama süre yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 öde bi taksit bak düzelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 funcom'a ortakmısın XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hahaha foyam çıktı mı ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 :) email attım beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tmm birazdan yanıtlıycaz mailini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 lol(:P) yanıtla bakalım hemen cevapsız bırakma bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 :) hadi ama :) 2 gündür misafir vardı oynıyamadım bugün niyetlendim, hesap gitti :) 4 de denize gitcem Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar