Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden başayan yeni oyuncunun soru başlığı

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

yemiş yutmuş olmamama rağmen atlıyorum. Evet yeni paket çıktı Rise of the Godslayer. Level 20-40 arası yeni content ve 80 sonrası pvp, instance fln var. Başka bişiler daha varda o kısımlara ben gelemedim daha o yüzden ilgim dışında şimdilik :)

he bi de parayla satılıyor, siteden account'unla girersen 8 euro gibi bir fiyata sanırım upgrade yapılıyor

he bi de çekik gözlü yeni ırk eklemişler Khitai'ydi sanırım adı
Sosyal ağlarda paylaş

ranger çok zevklidir ki özelliklede ölmeyi pek sevmeyenler için ayrıca raidler zaten harikadır minilerdede barbar gibi olaya dalmassan (benim genelde yaptığım gibi heycan arayışına fazlaca girilmezse) ooghh gayet eğlenceli bi karakterdir.
ama geçen haftaki son güncellemeden snra ranger karakterimi henüz açmadım yeni olaylar gelmiş incelemem lazım o esnada guarda ilgimi yoğunlaştırmıştım:)
(Marisha lvl 80 pvp lvl 4- CROM / KOMODO)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

mammoth kale savaşlarında işe yaramıyormu

Mamutun bi halta yaradığı yok kardeş.Atda lvl kasarken işe yarıyor,hı için.80 lvlden sonra eğer yeni eklenti paketini alırsan,kurt yada kaplana sahip oluyorsun.Bildiğim kadarı ile bu petler daha çok işlevsel.Kaplan kısa mesafede depar atıyormuş(bu nasıl oluyor anlamadım,şehir efsaneside olabilir),hide olup kaplanın üzerinde bütün mapi gezebiliyorsun filan.Kurdunda üstüne biniyorsun.Kurt daha çok atak amaçlı(mış).
Anlıayacan mamutla filan uğraşma.Lvl 40 ol,tokenlerinle at ve kitap al.Lvl 80'den sonra faction seç,asıl petler orda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...