Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

koyuyorum çocugu !

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

ya simdi mannheimdan mektup geldi

die immatrikulation können Sie persönlich im zulassungsamt der Hochschule mannheim vornehmen. Nach rücksprache ist auch eine einschreibung auf dem postweg möglich.

diyo
zeitraum da 13.08 e kadar

şimdi benim oraya mı gitmem gerek yoksa postayla da olur mu acaba?
bi alamancı filan bakabilir mi http://www.hs-mannheim.de/termine/erstsemester.html şu sayfada açıklamaları filan var
of ya napıcam nası yetişicek bi de aachendan cevap bekliyorum onların postası da 13üne kadar gelicek
şimdi ben buraya "einschreibung" yaparsam (ki ne demek oldugunu bilmiyorum) aachen'ı da daha çok istiyosam aachena kayıt yaptırabilir miyim var mıdır öyle bi seçenegim?

arkada kalmasın plx
Sosyal ağlarda paylaş

bi googleladım da

avusturyada ki gibi bi uniye kayıt olabiliyorsun ama bunun yanında başka unilerede misafir öğrenci statüsü gibi olayla derslere katılıp sınavlara girebiliyosun.sonrasında da aldığın dersleri saydırabiliyosun.

ona göre iyi düşünüp karar vermen gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

mulgear6 said:

ya simdi mannheimdan mektup geldi

die immatrikulation können Sie persönlich im zulassungsamt der Hochschule mannheim vornehmen. Nach rücksprache ist auch eine einschreibung auf dem postweg möglich.

diyo
zeitraum da 13.08 e kadar

şimdi benim oraya mı gitmem gerek yoksa postayla da olur mu acaba?
bi alamancı filan bakabilir mi http://www.hs-mannheim.de/termine/erstsemester.html şu sayfada açıklamaları filan var
of ya napıcam nası yetişicek bi de aachendan cevap bekliyorum onların postası da 13üne kadar gelicek
şimdi ben buraya "einschreibung" yaparsam (ki ne demek oldugunu bilmiyorum) aachen'ı da daha çok istiyosam aachena kayıt yaptırabilir miyim var mıdır öyle bi seçenegim?

arkada kalmasın plx

Birinci yöntem kendin oraya gidip bütün istenilen dökümanlarla oraya basvurmak. Ikinci yöntem Post yolu ile. Bu yöntemi sectiysen orayi arayip olayi aciklaman Bosvuruyu posta yoli ile yapman. Linkte verilen yaziyi ciktidan alip imzalayip göndermen lazim (Einschreibung).

Almanlarin önem verdigi seylerden biride. Bir isin zamaninda ve eksiksiz olmasidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...