mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 okul yıllık 1000€ ki o da fix herkese devlet okulu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 1000 euro ne ya. aptal şeylere okadar para veriyorsun yıl içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 niye inglizce lan ka bul mektbunun benim kabul direk almanca geldi emin deilim kabul mektubu olduguna taki kadin mail atana kadar inglizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Şantiyeci olsacaksın okuma bu kadar yada okuyacaksan bari ileri düzey değişik bir branç ile ilgilen. gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 mulgear6 said: okul yıllık 1000€ ki o da fix herkese devlet okulu işte ha o zaman iyi geri aldım sözümü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 gratz amigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bence sachsen'den bir kaç yere başvursan iyi olurdu. teknik bölümler için TU dresden de gayet testisli bir üni. hem burada okullar beleş. başka hiç bir eyalette beleş deil üniler. gerçi onlar da hesapta beleş ama 500 ila 5bin € arasında deişen bir harç sistemi var elit üniyse artıyo falan filan. NC falan denmiş. NC alınırken ne kadar sınırlı bölüm onu belirtir latincede zaten sınırlı sayı demektir. NC bir bölüme girmek zorken ncsi olmayan bölümlere girmek çok kolaydır ama nasıl girersen gir çıkmak inanılmaz zor. Bizim üni'nin bachelor kurallarına göre bir sınavı bir kere yazıyorsun geçemezsen 2. şansın var yaklaşık 1 ay sonra tekrar geçemezsen neden geçemediğini belirttiğin bir dilekçe yazıp başvuruyosun kabul görürse 3. şansın 2-3 ay içinde oluyor görmezse şutluyorlar. son şansını da geçemezsen yine şutluyorlar ve o dersin olduğu herhangi bir bölümü almanya çapında okuyamıyosun. Gelecekseniz bunları göze alın. Ciddi bir şekilde kan alma sözkonusu... Öyle üni hayatıymış laylaylommuş yok öyle bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 said: bir sınavı bir kere yazıyorsun sinav yazmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 televzyon bakarken ders yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 televizyon bakarken tanimadiginiz programlari izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 televizyon bakarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 kangraculeyşıns yu vör. kangraculeyşıns yu vör. kangraculeyşıns yu vör. kangraculeyşıns yu vör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yazım hatası elçileri iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 alamancı aazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 gecko said: yazım hatası elçileri iş başında /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 türkleri seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cemss said: türkleri seviyorum ya. ama siz türkler çok barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ama siz türkler çok doğrucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 abvblizzard said: gecko said: yazım hatası elçileri iş başında /facepalm /double facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ben de elimi suratınıza çarpıyorum! /triple facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 mmm I put on my robe and my wizard hat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hanimiş büyücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 - I DRAW MY DAGGER! - dude you are asleep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ya simdi mannheimdan mektup geldi die immatrikulation können Sie persönlich im zulassungsamt der Hochschule mannheim vornehmen. Nach rücksprache ist auch eine einschreibung auf dem postweg möglich. diyo zeitraum da 13.08 e kadar şimdi benim oraya mı gitmem gerek yoksa postayla da olur mu acaba? bi alamancı filan bakabilir mi http://www.hs-mannheim.de/termine/erstsemester.html şu sayfada açıklamaları filan var of ya napıcam nası yetişicek bi de aachendan cevap bekliyorum onların postası da 13üne kadar gelicek şimdi ben buraya "einschreibung" yaparsam (ki ne demek oldugunu bilmiyorum) aachen'ı da daha çok istiyosam aachena kayıt yaptırabilir miyim var mıdır öyle bi seçenegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Sabancı'ya gelmek çok daha kolay ve zahmetsiz yiğidim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar