Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acemiye yardım lütfen :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amino asitleri ve protein tozlarını araştırırken rastladım site tam aradığım sorulara cevap olabileceğini düşündüm şimdiden teşekkür ederim . ben spor salonuna 1 hafta önce başladım arkadaşım bana program yazdı ve rahat kas çalışabilmem için st 2300 aminoları önerdi günde sadece 3 tane antrenmana başlamadan yarım saat önce almalısın dedi . daha sonra araştırdım standardın çok altında günde 3 tane aslında günde 3 defa 3 er tane alınmalıymış tecrübeli arkadaşlar varsa yardım edebilirmi ayrıca kas yapmak için proteinmi yoksa aminoasitlermi daha çok yardımcı olur . teşekkürler
Mesaj tarihi:
bu işlerden pek anlamama rağmen yaziim bişiler:

protein ve aminoasit kas oluşumu için gereklidir
hammadde gibi düşün protein'i, aminoasit ise protein'i kasa çevirendir.
Bence haftada 3 gün düzenli bi şekilde yapılan spor ve ardından süt içilip güzel eksiksiz bir uyku uyunursa aminoasit desteğine ihtiyaç yokmuş gibi geliyor. asıl kasın oluşum zamanı uykudur çünkü.
fakat hızlı bi gelişim için önerenlerde var. Fakat ben yapay şeylerden olabildiğince uzak durdum hep. çünkü hayvansal bi görüntü değildi istediğim. gerçi şu an spor salonuna falan da gittiğim yok ama.
proteinin çoğunu bile light sütten karşılıyordum, gerek yok tozlara falan .. (:
Mesaj tarihi:
o kadar ebesine atladıktan sonra kasın 1 bardak süt felan içerseniz anca kas gider, kilo verirsiniz.

çalışmadan hemen sonra alınacak protein ve 1 saat sonrasında alınacak olanlar en önemlileri. Minumum kas kaybı için
  • Yeni Oluştur...