Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorum bekleyen bir çalışma.

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum pek de güzel değil hatta vasatı aşamamış bir resim ama paintten yaptığım için olcak okadar.Yorumlarınızı bekliyorum.
[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

Sosyal ağlarda paylaş

pek güzel değil hatta vasatı aşamamış bir resim. ama paintten yaptığın için olcak o kadar... bi de vasat hatta güzel bi resmini görsek, paintte yapmadığın.. daha güzel olmaz mı? daha iyi yorum yapmaz mıyız?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

Scannerım yokki be abi.Olsa dükkan senin. :([signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne yaptın ya?
Paint ömür törpüsüdür. Zamanında Soul Reaver 2'de oyuna başlarken izlediğim demodan 2 tane ss almıştım.
Birinde solda Kain profil vermiş, diğerinde sağda Raziel.

O profilleri alıp yüzyüze getirmiştim, ortasını da silmiştim. Kenarları (Burnun ucundaki pixel'leri silmek ne kadar zor biliyor musunuz!) da pixel pixel silmiştim Paintle.
Ama çok güzel olmuştu. :-)

Bu güzel olmuş da Photoshop falan edin bence sen.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
Sosyal ağlarda paylaş

Resim nedense silinmiş anlamadım tekrar koyuyom.
[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...

Sosyal ağlarda paylaş

Ya sinir oldum ha bu niye 2 de bir silinip silinip duruyo ya.

Sosyal ağlarda paylaş

Son defa koyuyom

[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 12 Ağustos 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...