Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 morrowind ek paketi yükledim ne zaman dinlensem kara tipli herif çıkıyor saldırıyor nedir bunun çaresi
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 tribunal görevlerine ordan başlayabiliosun. ama iyi bi karakterin olmalı bence de abicim habire yanlış yerlere bişeyler açıyosun dikkat azcık.bide başlıklarına anlşılır bişiler yaz[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 09 May 2003 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 of ya gene konu dışına açmışız yaw iyide bu adamlardan kurtulmanın yolu yok mu
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 valla ben geleni kestiğim için bilmiyorum[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 elf tim[hline]Nothing is stopless.....Except Levie.....
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ee ne elftin ben mesela drow lvl 5 assasinim ee ama öldüremiom 2 koyuyolar devriliom
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 marksman ama kaç lvl dim hatırlmıyouem[hline]Nothing is stopless.....Except Levie.....
Öne çıkan mesajlar