Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 morrowind ek paketi yükledim ne zaman dinlensem kara tipli herif çıkıyor saldırıyor nedir bunun çaresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 tribunal görevlerine ordan başlayabiliosun. ama iyi bi karakterin olmalı bence de abicim habire yanlış yerlere bişeyler açıyosun dikkat azcık.bide başlıklarına anlşılır bişiler yaz[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 09 May 2003 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 of ya gene konu dışına açmışız yaw iyide bu adamlardan kurtulmanın yolu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 valla ben geleni kestiğim için bilmiyorum[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 orc-barbar miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 elf tim[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ee ne elftin ben mesela drow lvl 5 assasinim ee ama öldüremiom 2 koyuyolar devriliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 marksman ama kaç lvl dim hatırlmıyouem[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar