Convi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Linux'e sphere kuracagim tar.gz sini ariyorum bulamiyorum yardimci olabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Linux'da sphere önermem, stabil değil.[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 55i R3Rc4 kolay gelsin.eğer açmayı biliyorsan banada yardımcı olurmusun. zamanında sormuştum ama herkes kötülemekle yetindi.kötü yada iyi ben genede açıp denemek istiyorum.maksat linux tede bilgi sahibi olmaz [Bu mesaj Worth tarafından 12 Ağustos 2004 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Worth tarafından 12 Ağustos 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-d1s0rder- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eğer ciddi bi proje falan yapmayı amaçlıyorsan, Linux'ta sphere demek senin gidip boğaz köprüsünden atlamakla aynı davaya geliyor yani.[signature][hline]-Ryan- Andoria Admin He is an eagle since his borning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar