YanK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Abisi ayılara binme scp si var ama ayılara binince ayılar invis oluyo.. Bide 55i en iyi kaldıran client hangisi ?[hline]Ben güzele güzel demem benim olmayınca!!! e®©i dinlerim... MeLYuS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 55i yi sanırım 2.0.3 iyi kaldırıyor çoğu öyleydi yani..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ayı ve dragon vs gibi hayvanlara bınmek ıcın verdata lazım bu verdata bazı yabancı shardların sıtelerınde bulunuyor arastırın www.google.com buradan uo verdata diye aradın örnek olarak yazdım[hline]Arqas Staff [GM Nico] E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokhan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben buldum: http://www.coliseo.cl/ultima/files.html[hline]--IMZAYA DIKKAT BEYLER-- Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar