Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Acil bilgi almam gerekiyorda o yüzden açtım TTnet online işlemlerden tarife değişikliği yaptığımızda, değişiklik ücreti gibi bir şey var mı? Eskiden vardı sanırım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ay icinde tarife degistirince hangi tarifeden kac gun kullandiysan onun ustunden hesaplanir ve faturan farkli gelir. bir de o donemki faturani bir sonraki ile birlestirip sonraki ay gonderebilirler. boyle bir durumda 2 aylik fatura tek seferde gelmis olur ve biraz can acitabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Anladığım kadarıyla teknik olarak yine fazladan bir ücret ödemiş olmuyorum sanırım. Gelirse 2 ay sonra, 2 aylık fatura gelir diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 misal bugün değiştirdin. [eski tarifen / 30 x 4(ayın 4ündeyiz)] + [yeni tarifen/30*27] = faturan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Abi böle başlıkmı olur sırf hit almak için çok ayip ama....... tarife değişti sandım daldım. CHANGE PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar