Mix Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dualarım kabul oldu sonunda :) 1. sezonu tekrar yayınlıyolar ben bunlara mail atmısım yayınlayın lutfen diye ehehe ondan mı yayınladılar acep :p cok duygusal yazmıstım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 13 haziran? hö?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tekrar izlerim diye dusunuyorum. ama heyecanli olur mu ilk seferki kadar, bilemiyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 13 ağustos yani :) yanlıs yazmışım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 24 ü hiç beğenmedim. yani 1 bölüm izledim hiç sarmadı be abi :-o[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Malcolm ve Scrubs'a nolcak? Sağa sola savrula savrula bi hal oldu ikisi de. Scrubs yeniden başa dönerse atlarım bi yerlerden.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 aa negüzel seyredirm sonunda... da bi dakka hesap yapalım 13 agustos cuma oyle cuma baslamaz bence baslasa 16 agustos pzts(dersane balıyo ordan bılıyom) 24 bolum bölü 5 (haftada 5 seferden) 5 hafta eee yetmiyo ki? okul başlıyınca yeni sezona girmicekler mi bunlar? yetilmiyecekki ozmn aalah[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 lol doru ya.resmen iki diziyi savuruyolar bi ara her per$embeydi scrubs sora her salı oldu.sora her çar$amba bi ara hergündü.sonra tekrar tek gün oldu sayelerinde bulmaca çözer gibi dizi izliorum evde adam gibi bi rayına oturmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yaz ekrani bu. malcolm unda scrubs in da eski bolumleri yayinlaniyor zaten. yeni yayin doneminde stabil programa donerler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: zydar, 09 Ağustos 2004 22:40 tarihinde demiş ki: 24 ü hiç beğenmedim. yani 1 bölüm izledim hiç sarmadı be abi :-o 1 bölüm izlemekle olmuyor ki zaten... ortadan rastgele friendsden bölüm izler gibi olmaz yani... her bölüm birbirinin devamı 1 bölümü kaçırınca bok oluyo herşey... en baştan başla izlemeye beğenirsin bence 1. sezon zevkliydi baya... kurtlar vadisinden iyidir en azından[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: karpuz, 09 Ağustos 2004 22:48 tarihinde demiş ki: kurtlar vadisinden iyidir en azından katılıyorum kesin... tabi biz böyle söyleyince türk filmi/dizisi düşmanı oluyoz ayrı meselede[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sırf ilk sezonun ilk dört beş bölümünü izlemedim diye geri kalan bölümleri ve ikinci sezonu izlemedim hala. orjinal setini alıcaktım ama baktım çok pahalı o da olmamıştı. neyse bu iyi oldu dört gözle bekliyorum.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: smerten, 09 Ağustos 2004 22:49 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 09 Ağustos 2004 22:48 tarihinde demiş ki: kurtlar vadisinden iyidir en azından katılıyorum kesin... tabi biz böyle söyleyince türk filmi/dizisi düşmanı oluyoz ayrı meselede bunu solıyınc taslamadıkları kalıyor ınsanların...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: zydar, 09 Ağustos 2004 22:40 tarihinde demiş ki: 24 ü hiç beğenmedim. yani 1 bölüm izledim hiç sarmadı be abi :-o en büyük hata işte :) 24ün aksiyon olayı kademe kademe artıyor zaten ilk bölümler genelde konuyu biraz kavramanı saglıyor ama aksiyon az oluyor ortalara geldikçe aksiyon artıyor ve aha bu suçlu, şu şerefsiz bu it falan diyorsun sonlara geldiginde aksiyon yine güzel ama o suçlu buldugun kişiler genelde masum çıkıyor ve hiç ummadıgın kişi it sınıfına giriyor (nina mesela ilk seride) 3. sezonun 14. yada 15. bölümden sonra çoştugunu okumuştum bir kaç yerde tek bölümle degerlendirilecek bir dizi degil kısaca :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Yaptığım hatanın farkına vardım ve bu ilk sezonunu ezberlemessem banada candaş demesinler.. CNBC-E deki herdizinin hastasıyım tek bu diziden bişi anlamamıştım demekki hata olmuş.. *Nirvanaya ulaşır*[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Popeye, 10 Ağustos 2004 02:40 tarihinde demiş ki: sonlara geldiginde aksiyon yine güzel ama o suçlu buldugun kişiler genelde masum çıkıyor ve hiç ummadıgın kişi it sınıfına giriyor (nina mesela ilk seride) aman dikkat [b]SPOILER[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 cumaya kadar gormeyen kalmasın up...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kim diziden çıkmadıkça,ölmedikçe,ben bu dizyi bidaha izlemem böğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: -Mix-, 10 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki: cumaya kadar gormeyen kalmasın up... [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 şiddetle tavsiye..1. sezonun hiçbi bölümünü kaçırmadım, 2. sezonun da ortalarında bir bölümü kaçırdığım için devam edemedim..ilk sezon her bölüm esnasında heyecandan titrerdim resmen..hele sonlara yaklaştıkça bi hafta daha nasıl geçecek endişesi dolardı içime ve her bölüm sonunda da bi şokla kapatırlardı diziyi..hele o bitiş müziği yok muydu ;) da da dam diye bitirirdi olayı.. kesinlikle baştan izleyeceğim herkese de öneririm..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 "... 3. sezonun 14. yada 15. bölümden sonra çoştugunu okumuştum bir kaç yerde tek bölümle degerlendirilecek bir dizi degil kısaca :) " Hele 22. bölümündeki hava destek sahnesi bitiriyo..... Evet kesinlikle tek bölümde değerlendirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar