curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 curlzede olarak forumlarınıza giriş yapmış oldum. şimdi sizden tarafsız bi yorum beklicem, bir haftadır aşama aşama curl ile cebelleşmek zorunda kaldım/kalıyorum/kalıcam da. iki gündür de bir noktada tıkandım ve bir örnek çözüm de bulamadım. dolayısıyla pek çok yere söz konusu sorunu yazdım cevap almak ümidi ile. bi şuna göz atın: http://www.dreamincode.net/forums/topic/180066-curl-login-problem-with-ashx-page/ herif gelmiş varsa bi fikri en azından onu söylemek yerine, iki saat link aramış ahkam kesiyor. verdiği linki biliyorum, aynı takma isimle gidip oraya da yazdım aynı sorunu, zaten kafam allak bullak my code demişim ona bozulmuş amcam, lan the code that i'm wrote anlamına gelmek zorunda mı bu illa ki ? the code that i'm using de demek olabilir pekala. neymiş de what have i done. töpelek. bir ikincisi de copy paste yapıcam derken ilk yapıştırdığım yerde yanlışlıkla ikinci postu atmışım farkına varmadım, sonra baktım hemen yanıt gelmiş adam bi sürü azarlamış tabi yine yardımcı olabilcek tek kelime yok. http://www.phpfreaks.com/forums/index.php/topic,303092.msg1433919.html#msg1433919 adamı illa ki polemiğe sokuyorlar zaten önünde bi sorun var çözemediğin bir de bunlara laf yetiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,4963724 burda varken neden bi tane daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çoğu programlama boardunda insanlar işi gücü bırakıp kurallara takar, bir doğa olayıdır my code falan diyerek de iyice kaşımışsın, olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 wastyrx said: http://forum.paticik.com/read.php?6,4963724 burda varken neden bi tane daha? okumadan yorum yapmak neden peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Demek istediğim buraya genelde sevindirik olduğumuz olayları paylaşmak ya da ağlamak için topic açıyoruz. Kod için yardım alabiliten baya düşük yani. Linkini verdiğim yere açsan daha çabuk alırsın yardımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 açmış zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 benim kafam karıştı :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hako çık bi hava al gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aye aye captain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yazdım diğer postuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aynısını herkeş yaşıyor.. hatta şunu yazdığımı hatırladım said: aynısını ubuntu tr forumlarına attım (ki bayağı bi hataymış oraya sormak. adam bana "begginer ne demek herkes bilmeyebilir" diye cevap verdi ki teşekkür ediyorum bu hayat dersi için. gerçi soru bu değildi sanki.. hmmmm. *2mili saniye varlığını sorgular) burada soru sorduğunda yanıt bulabilmen patiyi ayrı bi kulvara koyuyor benim için. sadece takılıp kafa dağıttığım bi yer değil, bi sürü şey öğrendiğim bi yer olması iyi bir olay gerçekten. diğer yandan bi sürü forumda bi sürü salak adamla karşılaşıyorsun.. misal bi keresinde bi yük dağılımı sorusu sormuştum. adamın verdiği yanıt "biz o kadar hassas bir hesaplama kullanmıyoruz" e teşekkürler gerizekalı, peki bu dediğin benim sorunumu çözüyor mu? hmm? yanıt; kocaman bir HAYIR. Anlıyor musun küçük moron! gerçi anlamadığından da eminim hani.. ne kullandığın kimin umrunda ki.. çok mal var çok.. üstteki alıntıda geçen olayda ise "beginner seviyede bir kullanıcıyım" demiştim işte sonra da sorunum şudur diye sorunumu anlatıp çözümü bilen var mı diye sormuştum.. adam da begginer nedir herkes bilmeyebilir yazmıştı sadece.. yine teşekkür ediyorum. typo nedir öğrenmiş olduk sayesinde. "begginer ne arkadaşım ahuahua" diye cevap yazsaydım keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 burda da çıktı bi tane zıpçıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bence sen terssin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 derken adamın mesajı gitti. dasaa sana değil wast'a dediydi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ya dasaaa ya da bu konudaki başka birine de demedim. durduk yerde bana arakçı deyip saldıran di'ye dedim. yöneticilerden biri olan fizban'da gelip daha ilk konunda insanlara hakaret ediyorsun yazmış, ya arkadaş gelip 500 tane mesaj yazınca bilmeden etmeden, arakçılıkla hırsızlıkla suçlamak birini normal yani. bir başkası da seni dava ederler demiş, oraya mesaj yazma hakkım da alınmış : ) neyse zaten bir yardım değil tartışma ve saçma sapan şeyler yazanlar çıkacağını biliyordum. o dava mesajını yazan arkadaşa geleyim, dava etmek öyle kolay değil, birini dava etmek için web sitemden veri aldı demek de yeterli değildir. bu alınan veri üzerinden ticari kazanç sağlayıp, bu ticari kazancın davacı tarafa zarar verdiğini de kanıtlaması gerekir ki, benim bahsettiğim sistemde bırak zarar görmeyi tam tersi hesapta davacı olması gereken tarafın üstüne bana para vermesi gerekir işlerini kolaylaştırdığım için. her neyse di, denen kompleksli ve muhtemelen hayatında yaşadığı sorunların acısını basit bir forum konusunu kişisel showa dönüştürüp sonra da sırf çok mesajı var diye beni suçlaması bir kaç arkadaşı/kankasının öngörümü doğruladı. birine arakçı demek hakaret olmuyor, nereden biliyorsun arakçı olduğumu sülalende çok mu arakçı var demek sülaleye giden hakaret oluyor : ) ek: yazma hakkımı elimden alıp, şimdi oradaki kankalar birbirini pışpışlamaya başladı. o zaman konuyu da kapatın hatta silin ne de olsa işe yarar bişi çıkmayacak, kendi egonuzu tatmin etmek için gerçek hayatta bulun bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yaptığın şey arakçılık işte, ordan biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 basmayın akilamın mesleki damarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 benim mesleğim değil abi, siteye içerik ekleyenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abi 10 print "osman" 20 go to 10 bu senin meslek iste, karıstırma cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tamam canım benim, arakçılık yapıyorum, gidip milliyet'e bu arakçılığı şikayet etmeyen dava etmeyen de şerefsizdir hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hodri meydan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ooo hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aquila said: hodri meydan mı? hava aldım geldim nie gerildiniz bu kadar yahu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar