Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben mi tersim yoksa ?

curlzede

Öne çıkan mesajlar

curlzede olarak forumlarınıza giriş yapmış oldum. şimdi sizden tarafsız bi yorum beklicem, bir haftadır aşama aşama curl ile cebelleşmek zorunda kaldım/kalıyorum/kalıcam da.

iki gündür de bir noktada tıkandım ve bir örnek çözüm de bulamadım. dolayısıyla pek çok yere söz konusu sorunu yazdım cevap almak ümidi ile.

bi şuna göz atın:

http://www.dreamincode.net/forums/topic/180066-curl-login-problem-with-ashx-page/

herif gelmiş varsa bi fikri en azından onu söylemek yerine, iki saat link aramış ahkam kesiyor. verdiği linki biliyorum, aynı takma isimle gidip oraya da yazdım aynı sorunu, zaten kafam allak bullak my code demişim ona bozulmuş amcam, lan the code that i'm wrote anlamına gelmek zorunda mı bu illa ki ? the code that i'm using de demek olabilir pekala. neymiş de what have i done. töpelek.

bir ikincisi de copy paste yapıcam derken ilk yapıştırdığım yerde yanlışlıkla ikinci postu atmışım farkına varmadım, sonra baktım hemen yanıt gelmiş adam bi sürü azarlamış tabi yine yardımcı olabilcek tek kelime yok.

http://www.phpfreaks.com/forums/index.php/topic,303092.msg1433919.html#msg1433919

adamı illa ki polemiğe sokuyorlar zaten önünde bi sorun var çözemediğin bir de bunlara laf yetiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

aynısını herkeş yaşıyor.. hatta şunu yazdığımı hatırladım
said:
aynısını ubuntu tr forumlarına attım (ki bayağı bi hataymış oraya sormak. adam bana "begginer ne demek herkes bilmeyebilir" diye cevap verdi ki teşekkür ediyorum bu hayat dersi için. gerçi soru bu değildi sanki.. hmmmm. *2mili saniye varlığını sorgular)

burada soru sorduğunda yanıt bulabilmen patiyi ayrı bi kulvara koyuyor benim için. sadece takılıp kafa dağıttığım bi yer değil, bi sürü şey öğrendiğim bi yer olması iyi bir olay gerçekten.

diğer yandan bi sürü forumda bi sürü salak adamla karşılaşıyorsun.. misal bi keresinde bi yük dağılımı sorusu sormuştum. adamın verdiği yanıt "biz o kadar hassas bir hesaplama kullanmıyoruz"
e teşekkürler gerizekalı, peki bu dediğin benim sorunumu çözüyor mu? hmm? yanıt; kocaman bir HAYIR. Anlıyor musun küçük moron! gerçi anlamadığından da eminim hani.. ne kullandığın kimin umrunda ki..

çok mal var çok..

üstteki alıntıda geçen olayda ise "beginner seviyede bir kullanıcıyım" demiştim işte sonra da sorunum şudur diye sorunumu anlatıp çözümü bilen var mı diye sormuştum..

adam da begginer nedir herkes bilmeyebilir yazmıştı sadece.. yine teşekkür ediyorum. typo nedir öğrenmiş olduk sayesinde. "begginer ne arkadaşım ahuahua" diye cevap yazsaydım keşke..
Sosyal ağlarda paylaş

ya dasaaa ya da bu konudaki başka birine de demedim. durduk yerde bana arakçı deyip saldıran di'ye dedim.

yöneticilerden biri olan fizban'da gelip daha ilk konunda insanlara hakaret ediyorsun yazmış, ya arkadaş gelip 500 tane mesaj yazınca bilmeden etmeden, arakçılıkla hırsızlıkla suçlamak birini normal yani.

bir başkası da seni dava ederler demiş, oraya mesaj yazma hakkım da alınmış : ) neyse zaten bir yardım değil tartışma ve saçma sapan şeyler yazanlar çıkacağını biliyordum.

o dava mesajını yazan arkadaşa geleyim, dava etmek öyle kolay değil, birini dava etmek için web sitemden veri aldı demek de yeterli değildir. bu alınan veri üzerinden ticari kazanç sağlayıp, bu ticari kazancın davacı tarafa zarar verdiğini de kanıtlaması gerekir ki, benim bahsettiğim sistemde bırak zarar görmeyi tam tersi hesapta davacı olması gereken tarafın üstüne bana para vermesi gerekir işlerini kolaylaştırdığım için.

her neyse di, denen kompleksli ve muhtemelen hayatında yaşadığı sorunların acısını basit bir forum konusunu kişisel showa dönüştürüp sonra da sırf çok mesajı var diye beni suçlaması bir kaç arkadaşı/kankasının öngörümü doğruladı.

birine arakçı demek hakaret olmuyor, nereden biliyorsun arakçı olduğumu sülalende çok mu arakçı var demek sülaleye giden hakaret oluyor : )

ek: yazma hakkımı elimden alıp, şimdi oradaki kankalar birbirini pışpışlamaya başladı. o zaman konuyu da kapatın hatta silin ne de olsa işe yarar bişi çıkmayacak, kendi egonuzu tatmin etmek için gerçek hayatta bulun bir şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...