Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 [function s] if (=1) serv.allclients hobbit_chat * Hobbit Arkadasin Diyorki * serv.allclients hobbit_chat : ... endif [FUNCTION hobbit_chat] if (=1) VAR.OLD_P VAR.OLD_REGION_FLAGS VAR.OLD_REGION_EVENTS VAR.OLD_ACT REGION.EVENTS -0 REGION.FLAGS=0 P 11 11 0 1 NEWITEM i_memory ACT.CONT ACT.SAYUA 1450 0 0 1 ACT.REMOVE P REGION.FLAGS REGION.EVENTS ACT endif bu kodlarla src.tag.hobbit=1 olanlar mesaj yolluyor ama ben mesajları sadece src.tag.hobbit=1 olanların gormesini istiyorum[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 birde mesala elflerin yeşil vamprlerin turuncu gozukmesini sağlayabilir miyiz?[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 smsgx fonksiyonuna bak nebuladaki.[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ? nereden bulucam onu :D bi zahmet bi yollar mıısn kodları bu mesaja ben nebula scritpelrini çekti ama abuk sabuk şeyler çıktı sphere zart zurt hata veriyor[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 birde guild chatlari inceledim ama yapamadım[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 MSN, ICQ? varsa ver ekleyeyim online'im.[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 elf ler yeşilmi oluyor[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 msn [email protected] icq 156192486[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 [FUNCTION hobbit_chat] if (> == 1) . . . . . bole denesene[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Sorunu düzeldi arkadaşın.[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 if (0) şeklinde olmalı[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Proxa, 12 Ağustos 2004 17:12 tarihinde demiş ki: elf ler yeşilmi oluyor insanın aklına yeşil çağrıştırıyor ondan yeşil demiştir arkadaşımız :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 vallahi bana sarı veya siyahı çağrıştırıyor :) bide eflatun[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yok duzelmedi simdi evali denicem :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 asdasd olmadı ya .s komutunu herkes kullanıyor. ve yazıyıda herkes görüyor yardım lütfen[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yok mu yardım edecek bi baba yiğit :D[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar