zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 şarkı sözlerinde koynundaki memeler mi diyo bana mı öyle geldi? :S üstteki şarkıyı diyorum. ispanyolca olmayan, yukardaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 14-21 saniyeleri arasında 2 kez diyo hatta KOYNUNDAKİ MEMELER diye dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 evet :) güzel sarkidir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 evet türk filmlerinde falan cok dinlemisimdir ama memelere dikkat etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ekmeği ne zaman müzik otoritesi ilan ettiniz kaçırdım ben o kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/AlyuvarFanPage 27 ağustos cuma akşam 7de galatasarayın önünde çıkacaklar bi terslik olmazsa, buna kesin gitmek lazım. Bi de belki pazar arafa gidebilirim konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Alyuvar iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 http://a.imageshack.us/img710/972/mg0300.jpg Gittik eğlendik geldik. Güzel çalıp söylediler, baya da kalabalık toplanmıştı. Bi gitarın sesi az geliyodu, amfi mamfi ayarlasalar fena olmaz ona. Yarın akşam aziz nesindeler ama çok uzak, pazar gecesi de arafta çıkacaklar galiba saat 11de. Youtube vidyolarını beğenen herkese tavsiye ederim gidin izleyin, aynı enerjik grup ve şarkılar çok eğlenceli. Böyle başta biraz heyecanlılardı çünkü bütün seyirci türk ve şarkıların çoğunu biliyor falan, ama sonra alıştılar güzel oldu. Bi de tromboncu italyan galiba, çav bellada bi korsan bayrağı alıp gaza getirmeye çalıştı kalabalığı ama kimse sallamadı falan ehueue. Galiba evrensel bi tepki bekledi bizden, iki defa çaldı ikisinde de olmadı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar