Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum da ne oldu..

Coder

Öne çıkan mesajlar

Daha önce şu konuda bahsetmiştim, fikir almıştım bişeylere karar vermiştim.. 1.5 ay önce türkiyeye geldim gelirken "1 bekle, yazı türkiyede geçirelim beraber dedim" tamam canım çabuk ol seni çok özleyecem dedi.. geldiğimde her gün telefonlaştık ona göre gece 3 de 4de konuştuk bazen sürekli çalışıyorum ev iş senden haber bekliyorum sürekli telefonuma bakıyorum sen aradın mı diye filan konuşuyordu. yani herşey normaldi.. bi gece telefon çaldı bi mekancı arkadaşım senin eski kızı gördüm bi herifle beraberdi dedi.. bende o hala benim kız arkadaşım filan oldum.. sesimi çıkartmadım belki bi yanlış anlaşılma olmuştur diye (daha doğrusu öyle olmasını istedim) 2 gün sonra iranlı bi herif mesaj yolladı faceden sen pam'in erkek arkadaşısın dimi dedi evet hayırdır dedim haberlerim var sana ama iyi haberler değil dedi neyse skype da konuştuk. benim kızın yakın bi arkadaşının erkek arkadaşıymış eleman.. kız bana evdeyim derken pattayadaymış bunların evinde kalmışlar bi akşam ben arıyınca tuvalete gidip konuşmuş benle ağlayıp zırlamış telefonda hepsini biliyor yani eleman..

bende açtım telefonu "senden ayrılıyorum çünkü bunları bunları yaptın beni aldattın, bununda bedelini ödeyeceksin dedim" yapmadım etmedim diye yemin billah ediyor dedim ki sadece şunu söyle "Neden ?" yani neden yaptın bunu, adam çok mu yakışıklıydı, beni sevmiyormuydun ? benden daha mı zengindi, çok mu abaza kaldın sadece 2 hafta oldu ben gideli neden yaptın..

hatun hala yapmadım etmedimlerde..

1 hafta sonra aradım yeni erkek arkadaşı olduğunu söyleyen bi ingiliz açtı telefonu...

daha da aramadım sormadım.. face de takip ediyorum bazen benim resimlerimi koyuyor özledim diyor bi gün geliyor beni listesinden siliyor vs..

velhasıl kelam bu hatunun yaptığı çoooookkk dokundu geceleri uyuyamadım bi süre uyandığımda yatakta onu aradım.. aklıma geldikçe çökertti.. yani çok dokundu, daha önceki ilişkilerimde çok hatalar yaptım çok şeyi hakettim ama bu sefer hakedecek hiçbirşey yapmamıştım, bu sefer bunu haketmemiştim.. günlerce onu anlamaya çalıştım hep kendi kendime "neden" yaptı bunu dedim...

2-3 hafta önce oldu bunlar sinirlerim alt üst olduğu için adını bile anmak istemedim bi süre yazmadım hemen biraz soğusun öyle yazarım dedim..

sevgili pati halkı uzakdoğuda gönlünüzü eğlendirin ama kimseye aşık olmayın önem vermeyin... yoksa siz "galiba aradığım kadını buldum" derken sizin aradınız kadın başkaları tarafından bulunuyor...

saygılar sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

evlilik hayalleri kurdugun bi insansa eger, ondan ''evlenmeden önce '', cok gec olmadan kurtulduguna sevinmelisin bence.
dönünce de pesinden kosar muhtemelen, sen de yüz verme intikamini al güzel bi sekilde.

edit: hay allahim gece gece ambale oldum.

bende şunun ikilemindeyim
gidip kemiklerini mi kırsam 1 senedir sen benimle dalga mı geçiyorsun lan diye
yoksa çok güzel şeyler yaşadık be abi öyle kalsın mı diyim..

bilemiyorum, şimdilik barlardaki arkadaşlarımla konuştum pattayada hiçbir mekana giremiyor mark koydurdum.. gerisine gidince karar verecem
Sosyal ağlarda paylaş

bi de aklıma bunlar geliyor 11 gün hasta yattım gece gündüz bana baktı hatun geceleri ateşimi düşürmek için soğuk havlular yaptı sabahlara kadar.. bunları yapan bi kadın 2 haftada bunu nasıl yapabilir nasıl bu kadar kansız olabilir almıyor aklım
Sosyal ağlarda paylaş

onun cevresinde olup da eblek eblek etrafinda takilirsan kendini ezik hissedersin. illa bisiler yapmak gerek.
yüz verme mesela, pesinde kosar illa su an bile yalanlayabiliyorsa bunlari.
o bile bi haz verir mesela sana.

o mark koydurma olayi iyiymis gercekten.
ve abi kesinlikle güzel seyler yasadik yhaaa böyle kalsin gibi bi moda girme, kendine verirsin zarari. daha dogrusu kendini kandirmakla yetinirsin.
peygamber misin sen, moses moduna girme hic bosuna.
güzel seyler yapmis olabilir tabi ama, yüzüne karsiymis demek ki sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

nil sen bayan olduğuna eminmisin, bildiğin psikopat çıktı..

dediğin doğru o son telefona kadar her daim ağlayıp zırlıyordu, ben oralarda olayım çatlasın delirsin değil de gidip hırsımı alayım istiyorum..

bana birazda bu zırlamaları o yüzden gibi geliyor hani gelince bu herif beni düzlemesin diye tampon yapıyor gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

velhasıl kelam bu hatunun yaptığı çoooookkk dokundu geceleri uyuyamadım bi süre uyandığımda yatakta onu aradım.. aklıma geldikçe çökertti.. yani çok dokundu, daha önceki ilişkilerimde çok hatalar yaptım çok şeyi hakettim ama bu sefer hakedecek hiçbirşey yapmamıştım, bu sefer bunu haketmemiştim.. günlerce onu anlamaya çalıştım hep kendi kendime "neden" yaptı bunu dedim...

ben üç ay boyunca kendi kendime "neden ulan, neden?" dedim. Ama bi çaresi yok maalesef. Şimdi iki yollu bi terapin var senin

1. yeni birini bulmak: bu en güzel terapi aslında. hiç canın acımıyo, rahat rahat takılıyosun. yeni birini bulduğun için de ne onu düşünecek vaktin oluyo, nede kafanda o'na yer kalıyo. bunu yapmadım ama önermesem de olmaz hani.

2. hayatına kaldığın yerden devam et zırvalarını unut, yeni bi uğraşı bul kendine. sonra da yalnızlığın tadını çıkar ufak ufak. muhasebesini yap bugüne kadarki herşeyin. kendine güzel bi yol çiz.

Ama ne olursa olsun, kendine asla "neden ben, ne yaptım da bunları hak ettim" deme sakın. bunu dediğin an herşey başa döner ve bulamadığın cevaplar, kuramadığın köprüler başına öyle bi bela olur ki alamazsın kendini.

Eksikliğin o'nda olduğunu unutma. Ancak ruhu hasta bi kadın bunu yapabilir insana. ve kendini daha çok kaptırmadığın için şükret biraz. Daha da bağlanıp, kendini daha da harap edebilirdin. Şansın varmış ki iyi birisi senin içindeki iyiliği görüp uyarmış seni bunun için. O yüzden kötü biri olduğunu falan sakın düşünme.

Yani bardağın boş tarafını görme, sen dolu tarafını gör her daim.

yoksa kendine zarar verirsin bi kız yüzünden. Gencecik adamsın, daha ne filintalar çıkacak önüne. bi taylandlı kıza kalmadın ya.

Yeni ilişkilerine daha bi tecrübeli olarak başlarsın hiç yoktan. Ders olarak gör bu sana yapılanı.

ve sakın üzme kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de iranlı arkadaş ingiliz sevgili falan diyince bi garipsedim meğer kız taylandlıymış zaten sdf

bi de birinden ayrıldığınız zaman bu kadar üzülüyorsanız bence mesleğiniz ya da neyle uğraşıyorsanız o yeterince heycanlı değildir onu da bir gözden geçirin sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...