fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 zdshfadhgadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 sen kimle dans ettiğini sanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bu ne lan. herkes benim ustumden karizma yapmaya calısıyo. aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 arkadas ne konuymus dun en son konulur diye karar alinmamis miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://api.ning.com/files/TAQisU8LBDTC4tC2heaDQOeZS-Rrz2YNGCp-ALFZ1sJzULMurkS8G5BTohOglWuUPCEePfSXGLMBkHkrH2gmH7CuAYuO65-A/arguingontheinternet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ahahahaha kahkahalarla gülüyorum son 3 dakkadır halen geçmedi aşlsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 NIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Cons said: http://api.ning.com/files/TAQisU8LBDTC4tC2heaDQOeZS-Rrz2YNGCp-ALFZ1sJzULMurkS8G5BTohOglWuUPCEePfSXGLMBkHkrH2gmH7CuAYuO65-A/arguingontheinternet.jpg arkadaş burda internette tartışmanın angutça olduğunu tartışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: NIE salah yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bu topik kitlenmedimi hala, kasap köfte yapanlar yumurta koymaz, anne köftesine yumurta konur, kadınbudu köfte de yumurtayla beraber kızartılır. daılın. edikt: sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 learn me the your best köfte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: learn me the your best köfte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi bi de sayfa basi olunca cogunuz editleyip sayfa basi yaziyosunuz, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 can çıkar ingilizce çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: abi bi de sayfa basi olunca cogunuz editleyip sayfa basi yaziyosunuz, neden? kendim için söliyim, oo kadar canım sıkılıyor ki acaip saçmalıyorum ve ölesine gönder tuşuna tıklamış oluyorum lakin çat die sayfa başına geliyor ve direk ilgi çekiyor böle gereksiz yer kaplamış gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 genelde sayfa başına gelince mesaj insan yazdığı şeyi çok manasız buluyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 OFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ardeth said: genelde sayfa başına gelince mesaj insan yazdığı şeyi çok manasız buluyo ondan. this. @Vanille give me msn for how to learn best köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Cystein said: vaniLLe said: NIE salah yemin ederimnil ben sana geçen sayfada salah demiştim gözden kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mesela bu arkadaş sayfa başına gelen mesajıyla adeta bir emine beder olmuş yazık bu gencecik yaşında düştüğü hallere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 0ne said: give me msn for how to learn best köfte. efsane geri döndü aşsldgkşsdalfkmhşsrtkohğspoerĞPWELGAÜ,ROLHK epkga,şdflhkma sdrnpoka erphlağrkotns rt0jk ağeşlkönşalrtmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ardeth said: mesela bu arkadaş sayfa başına gelen mesajıyla adeta bir emine beder olmuş yazık bu gencecik yaşında düştüğü hallere bak hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ardeth said: mesela bu arkadaş sayfa başına gelen mesajıyla adeta bir emine beder olmuş yazık bu gencecik yaşında düştüğü hallere bak ne eminesi ne bederi ya, yumurta kırmış değilim bugüne kadar. o çok güzel bi yemeği araştırmakla ilgili diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Cystein said: 0ne said: give me msn for how to learn best köfte. efsane geri döndü aşsldgkşsdalfkmhşsrtkohğspoerĞPWELGAÜ,ROLHK epkga,şdflhkma sdrnpoka erphlağrkotns rt0jk ağeşlkönşalrtmn hadi koş çağır kankalarını, ara evden cepten, titret msn den, durma koş koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar