Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarımsak Demokrasidir!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

LOL!
Az önce mutfakta karşılaştığım bir nesneyi tanımlayacağım size.
Klasik ağzı kapanan torbaların birinde (cep telefonu ebadında) turuncu bir plastik nesne duruyordu baktım çevirdim.

Ne görsem beğenirsiniz?

* Sarımsak Demokrasidir

* Sarımsak Güçtür

* Sarımsak Sağlıktır

* Sarımsak Mutluluktur

* Sarımsak Doğadaki Dostunuzdur

Göksoy Gıda Maddaleri San.Tic.Ltd

Barbaros Mah. Barbaros Cad. No : 235 Yenisahra ISTANBUL

E-mail : [email protected]

Bu zihniyetle tanışmam şart haha...

Buyrun resmi :

PS : Webcam ile çekilmiştir.Işık yetersizliğinden dolayı monitore koyulup çekilmiştir.Yeterince net değilse affola.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P?
- Kylie Minogue?
- Ağzına sçarım haberin var dimi?

Mesaj tarihi:
har har har ve lol

pırasa da ekonomi zaten...[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Mesaj tarihi:
azuahahaghahahauagahahuagahuagauga[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
ahaha
hadi sarimsak yedim guclendim
sarimsak yedim saglikli oldum
sarimsak yedim mutlu oldum
sarmisakla can ciger kuzu sarmasi oldum ama
demokrasiye nasi bagladim acep[signature][hline]says the rhino...
Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Kanun karşısında eşit.
Ama hatun karşısında değil ;).[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P?
- Kylie Minogue?
- Ağzına sçarım haberin var dimi?
Mesaj tarihi:
Tööbe töbe. bendede parkeci kartı vardı. Canayakın parkeci hüsnümüydü neydi. Adam domalmış poz vermiş sırıtıyo parke yaparken. Bide halı yıkama vardı. Güzel ankaranın güzel kuşlarının cıvıltısıyla güne başlayıp halılarınızı sevgiyle yıkarız falan bişeyler diyodu.[signature][hline]Free your mind
http://www.ilovelivtyler.com
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
OMFG OFG!!!!!

S@R!MaK RnLZ!!1!!

OlM SArıMSAK über B!Şİ[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Mesaj tarihi:
sarimsak demokrasidir cunku :

herkes aslinda kendi dedigi olsun isterken "demokrasi cok sesliliktir ,demokrasi iyidir , herkesin fikrine saygi duyarim " der .

sarimsak da oyledir . yedigin zaman kokuyu elestiren herkese eyvallah demen gerekir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 12 Ağustos 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
Soğan da Monarşi zaten...

ağzın zoğan kokunca yanında devlet konularını tartışacak bi adam bulamazsın çünkü...

Hayır, Soğan Teokrasidir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
  • Yeni Oluştur...