Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarımsak Demokrasidir!

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

LOL!
Az önce mutfakta karşılaştığım bir nesneyi tanımlayacağım size.
Klasik ağzı kapanan torbaların birinde (cep telefonu ebadında) turuncu bir plastik nesne duruyordu baktım çevirdim.

Ne görsem beğenirsiniz?

* Sarımsak Demokrasidir

* Sarımsak Güçtür

* Sarımsak Sağlıktır

* Sarımsak Mutluluktur

* Sarımsak Doğadaki Dostunuzdur

Göksoy Gıda Maddaleri San.Tic.Ltd

Barbaros Mah. Barbaros Cad. No : 235 Yenisahra ISTANBUL

E-mail : [email protected]

Bu zihniyetle tanışmam şart haha...

Buyrun resmi :

PS : Webcam ile çekilmiştir.Işık yetersizliğinden dolayı monitore koyulup çekilmiştir.Yeterince net değilse affola.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P?
- Kylie Minogue?
- Ağzına sçarım haberin var dimi?

Sosyal ağlarda paylaş

işşşşşşmişim başııııııım donuuuuyuooo donuuuuuyooooooooooo.....

bişicikler olmassss... sen dua et
sarmısak , vampirleri kaçırır ... dimmemiş sarmusakçı amca .. :) demos kratos demiş :)[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES "
Sosyal ağlarda paylaş

Tööbe töbe. bendede parkeci kartı vardı. Canayakın parkeci hüsnümüydü neydi. Adam domalmış poz vermiş sırıtıyo parke yaparken. Bide halı yıkama vardı. Güzel ankaranın güzel kuşlarının cıvıltısıyla güne başlayıp halılarınızı sevgiyle yıkarız falan bişeyler diyodu.[signature][hline]Free your mind
http://www.ilovelivtyler.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
OMFG OFG!!!!!

S@R!MaK RnLZ!!1!!

OlM SArıMSAK über B!Şİ[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

sarimsak demokrasidir cunku :

herkes aslinda kendi dedigi olsun isterken "demokrasi cok sesliliktir ,demokrasi iyidir , herkesin fikrine saygi duyarim " der .

sarimsak da oyledir . yedigin zaman kokuyu elestiren herkese eyvallah demen gerekir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...