Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 LOL! Az önce mutfakta karşılaştığım bir nesneyi tanımlayacağım size. Klasik ağzı kapanan torbaların birinde (cep telefonu ebadında) turuncu bir plastik nesne duruyordu baktım çevirdim. Ne görsem beğenirsiniz? * Sarımsak Demokrasidir * Sarımsak Güçtür * Sarımsak Sağlıktır * Sarımsak Mutluluktur * Sarımsak Doğadaki Dostunuzdur Göksoy Gıda Maddaleri San.Tic.Ltd Barbaros Mah. Barbaros Cad. No : 235 Yenisahra ISTANBUL E-mail : [email protected] Bu zihniyetle tanışmam şart haha... Buyrun resmi :PS : Webcam ile çekilmiştir.Işık yetersizliğinden dolayı monitore koyulup çekilmiştir.Yeterince net değilse affola.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 har har har ve lol pırasa da ekonomi zaten...[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sanirim tr'deki demokrasi anlayisi gelismeye basladi sonunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 azuahahaghahahauagahahuagahuagauga[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ahaha hadi sarimsak yedim guclendim sarimsak yedim saglikli oldum sarimsak yedim mutlu oldum sarmisakla can ciger kuzu sarmasi oldum ama demokrasiye nasi bagladim acep[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 aslinda en onemli noktayi koymayi unutmus... sarimsak iktidardir :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Kanun karşısında eşit. Ama hatun karşısında değil ;).[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hah[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sadece bu post u atmak için account açt1m sarm1sak demokrasisini destekliyorum . sola yatk1n bi parti olacag1n1 simdiden gorebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Dierleri biraz mantıklı ama "Sarımsak demokrasidir"??? Yuh ya koptum..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sarımsak demokrasi miymiş?türkiye'nin neden böyle olduğu anlaşıldı şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnightBoi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ve ayni zamanda kokudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 reklamda son nokta :lol:[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 18 Mayıs 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 işşşşşşmişim başııııııım donuuuuyuooo donuuuuuyooooooooooo..... bişicikler olmassss... sen dua et sarmısak , vampirleri kaçırır ... dimmemiş sarmusakçı amca .. :) demos kratos demiş :)[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Tööbe töbe. bendede parkeci kartı vardı. Canayakın parkeci hüsnümüydü neydi. Adam domalmış poz vermiş sırıtıyo parke yaparken. Bide halı yıkama vardı. Güzel ankaranın güzel kuşlarının cıvıltısıyla güne başlayıp halılarınızı sevgiyle yıkarız falan bişeyler diyodu.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bundan mahrum kalan arkadaşlarımız olabilir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sarımsaklasakta mı saklasak.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 OMFG OFG!!!!! S@R!MaK RnLZ!!1!! OlM SArıMSAK über B!Şİ[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 öyle hart hart yiyenide var sarımsağı[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sarimsak demokrasidir cunku : herkes aslinda kendi dedigi olsun isterken "demokrasi cok sesliliktir ,demokrasi iyidir , herkesin fikrine saygi duyarim " der . sarimsak da oyledir . yedigin zaman kokuyu elestiren herkese eyvallah demen gerekir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Süper lolz süper slogan :p[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: BOccOB, 12 Ağustos 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Soğan da Monarşi zaten... ağzın zoğan kokunca yanında devlet konularını tartışacak bi adam bulamazsın çünkü... Hayır, Soğan Teokrasidir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar