matama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bugun nexus un upgrade i geldi bende ustune flash yukledim. oncelikle facebook videolari falan tam olmasi gibi ayni normal desktoptaymis gibi calisiyor hic problem yok. benim esas denemek istedigim ibb trafik oda calisiyor ama desktop gibi degil daha yavas ve tus algilamasinda sikinti var. bunun disinda alet super oldu ya wifi hotspot falan costu :)
matama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bayag iyi oynaniyor ben zaten azimle iphone cular ve karsi iphone culari izliyorum nedense kimse nexus one nin ciddi anlamda piyasadaki en iyi telefon oldugunu anlamiyor
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Matama, cihazı nereden aldın? Androidturkiye'den mi?
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Demin Gold'dan siparişini verdim bende. 2006'dan beri kullandığım HP 6915'imi artık emekli etmenin zamanı gelmişti. Android'li, kapasitif ve multitouch ekranlı bir cihaz arıyordum. Gerçekten iyi bir cevap oldu nexus one bana.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Nexus One'ın orijinal işletim sistemi versiyonu kaç? Os güncellemeleri resmi olarak yapılıyor mu, yoksa gayrı resmi hokkabazlık ve cambazlıklarla mı yapılıyor?
matama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 alet kendi kendini resmi update ediyor su an 2.2 oldu
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 An itibarıyla nexus'um geldi. Bu gece uzun olacak.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hrmm o zaman yeni aletlerde gümbür gümbürdür froyo.
Öne çıkan mesajlar