Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 55 rc4.0.1 menu sorunu

Deva

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben nbl menülerini alıp gumps die klasör yarattım ve içine attım.sorna spheretableste bunları tanıttım.info admin reg menüleri çalışıor oldu.Fakat skill menüleri çalışmıyor bunu nasıl ayarlıyabilirim.Bilen var ise msj bekliyorum?[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Bağrına taş basarsın acıların diner
Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner
Dönüpte arkana bakma sakın
KRALLAR ÖNDE GİDER.......
Sosyal ağlarda paylaş

pati ailesine tskler.konunun kilitlenemsini istiorum sorunumu hallettim.ty[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

tmm da bu version naısl bişey aklımı karıştırdı.yaptım dün bütün menüler çalışıordu ama serveri kapatıp açıorum hepsiz bozuluyor bs menüsü hariç bunun sebebini halen bulmuş deilim kafayı kırmak üzereyim :D[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

yokmu cevaplayacak kisme coder dior mesela tinekr toolstan iki tane vardır ikisiniin altınada yap dior oda olmuyor ne yapabilirim tavsiyesi olan yazarsa sevinirim[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

menü sorunundan başka bi sorun daha çıktı menu hallloldu.şimdi serveri ilk açtığımda kapılar vede tabelalar yoktu.faust arkadaşım yardımcı oldu biraz tabelları hallettik.fakat scplerin içinde kapılar yoktu o yüzden serverda kapıalr olmadı.scp lerin içine kapıalrıda ekledi faust fakat hatalar geçti ama kapıalr çıkmıyor.Bunu nasıl halledebiliriz başka?[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...