Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 55 rc4.0.1 menu sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben nbl menülerini alıp gumps die klasör yarattım ve içine attım.sorna spheretableste bunları tanıttım.info admin reg menüleri çalışıor oldu.Fakat skill menüleri çalışmıyor bunu nasıl ayarlıyabilirim.Bilen var ise msj bekliyorum?[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Bağrına taş basarsın acıların diner
Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner
Dönüpte arkana bakma sakın
KRALLAR ÖNDE GİDER.......
Mesaj tarihi:
pati ailesine tskler.konunun kilitlenemsini istiorum sorunumu hallettim.ty[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Mesaj tarihi:
Ozaman

Mesela Tinker menusu için ilk once tinker tool un scpsini bulucaksın. on=@dclick in altına dialog d_skill_tinkering yazıcaksın.

bu kadar[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin

Wallah O Kızı Seviyorum!
Mesaj tarihi:
tmm da bu version naısl bişey aklımı karıştırdı.yaptım dün bütün menüler çalışıordu ama serveri kapatıp açıorum hepsiz bozuluyor bs menüsü hariç bunun sebebini halen bulmuş deilim kafayı kırmak üzereyim :D[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Mesaj tarihi:
yokmu cevaplayacak kisme coder dior mesela tinekr toolstan iki tane vardır ikisiniin altınada yap dior oda olmuyor ne yapabilirim tavsiyesi olan yazarsa sevinirim[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Mesaj tarihi:
menü sorunundan başka bi sorun daha çıktı menu hallloldu.şimdi serveri ilk açtığımda kapılar vede tabelalar yoktu.faust arkadaşım yardımcı oldu biraz tabelları hallettik.fakat scplerin içinde kapılar yoktu o yüzden serverda kapıalr olmadı.scp lerin içine kapıalrıda ekledi faust fakat hatalar geçti ama kapıalr çıkmıyor.Bunu nasıl halledebiliriz başka?[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
  • Yeni Oluştur...