Deva Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Arkadaşlar ben nbl menülerini alıp gumps die klasör yarattım ve içine attım.sorna spheretableste bunları tanıttım.info admin reg menüleri çalışıor oldu.Fakat skill menüleri çalışmıyor bunu nasıl ayarlıyabilirim.Bilen var ise msj bekliyorum?[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 pati ailesine tskler.konunun kilitlenemsini istiorum sorunumu hallettim.ty[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napolyon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 iyide sen orendın ya bılmeyenler bırakda cevaplasınlar bılmeyenlerde orensın dımı mesela ben:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ozaman Mesela Tinker menusu için ilk once tinker tool un scpsini bulucaksın. on=@dclick in altına dialog d_skill_tinkering yazıcaksın. bu kadar[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tmm da bu version naısl bişey aklımı karıştırdı.yaptım dün bütün menüler çalışıordu ama serveri kapatıp açıorum hepsiz bozuluyor bs menüsü hariç bunun sebebini halen bulmuş deilim kafayı kırmak üzereyim :D[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yokmu cevaplayacak kisme coder dior mesela tinekr toolstan iki tane vardır ikisiniin altınada yap dior oda olmuyor ne yapabilirim tavsiyesi olan yazarsa sevinirim[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 menü sorunundan başka bi sorun daha çıktı menu hallloldu.şimdi serveri ilk açtığımda kapılar vede tabelalar yoktu.faust arkadaşım yardımcı oldu biraz tabelları hallettik.fakat scplerin içinde kapılar yoktu o yüzden serverda kapıalr olmadı.scp lerin içine kapıalrıda ekledi faust fakat hatalar geçti ama kapıalr çıkmıyor.Bunu nasıl halledebiliriz başka?[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar