yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 İlgilenen olur mu acaba yoksa birkaç yıl daha mı beklemeliyim? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hav maç bide durumları nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bilmem ki yahu güzel bir teklif yapın işte açıkçası ilk 10 sayıyı gg'ye 10 liradan açık artırmaya koymayı düşünüyodum durumları güzel hepsini mi istiyosun yoksa eksik sayı mı tamamlamak için? eksik sayı varsa söyle direkt onların fotoğraflarını çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ilk 10 sayiyi ben 10 tl ye D&R dan almistim kitapcik seklinde o sekilde daha iyi bence yipranma gib isorunu olmuyo karton kapak falan koleksiyon degeride oldugunu dusunmuyorum belki bundan 20 sene sonra uykusuz hala devam ederse olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 2 paket kısa malbuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 album album var zaten piyasada? bende 6 album falan var. ama ozellikle dergi halini isteyen de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bende çok beklettim bun tür dergileri sonra satayım dedim biri geldi bunlar sararmış dedi iş yapmaz attım sonra çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 o.o sararmaması için nası tutmak lazım ki yav? havadan sararıyor heralde.. vakumlu dosyalara mı koycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 para değeri olmuyo pek, toruna torbaya vermek için iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ortaokulda ( 97 senesi oloyor ) leman'la başlamıştım dergi toparlamaya, leman, lemanyak, uykusuz, penguen, dinozor, öküz, hayvan, solak, neredeyse hepsinin sayıları var elimde. bi kısmı yatılı okul ve üniversite kantinlerinde heder olsa da, son 5 senedir eksiksiz biriktiriyorum. arşivlik koleksiyonluk bi değeri yok belki toparladığım dergilerin, önemi de yok gerçi. 2-3 sene önce de tavanarasında bir kolide 78-80 arası Gırgır'ları buldum, babam biriktirmiş. İlerde de benim arşivi bulacak birileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar