Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salıncak


Head

Öne çıkan mesajlar

sürekli bir mutsuzluk , bir huzursuzluk var üstünde. gözlerimiz başka şeyleri arar olmuş.
önümüzdekine bakmayıp , hep varolduğunu sandığımız şeye bakmaya çalışmışız aslında.
nefes almaya çalışıp , aslında su altında birbirimizi ittirmişiz yüzeye çıkmak için.
uzatılan eli tutmamışız , hep yalnızlığa mahkum olduğumuzu sanmışız. geceleri uyumayıp , gizlice birbirimizi düşünmüşüz aslında. kendimizden saklamışız duygularımızı. saklamışız onları , dondurmuşuz. gülümsemenin bile lüks olduğunu düşünmüşüz , diğer insanlara bakıp kıskanmışız gülümsemeleri , sevişmeleri.

hiç bitiremedik biz kavgayı. üstelik kavgalarımızdan ders bile almıyorduk artık.
sadece yaşama dair serzenişlerimizi , birbirimize yansıtıp rahatlamaya çalışıyorduk.
başka yol göremiyorduk , çünkü bu dünyada sadece biz vardık. birileri gelip bu rüyayı bozana kadar. sonrasını hatırlamak bile istemezsin. sayısız göz yaşı , hıçkırmalar , nice düşünceli saatler geçti. acaba geri döner mi sorusunu kendine sormaktan sıkılmadın.
çünkü bu aşk hiçbir zaman bitemedi.
bitmedi.

başka insanlarda aradık mutluluğu. eksik parçalarımızın üzerine kurmayı denedik onların plastik sevgilerini. sıcaklıktan ve kokudan uzak sevgilerini. uydu sandık ilk başta bütün parçalar. kendimize yalan söylemeye başladık sonra , neyin ne olduğunu bile bile. gerçek duygularımızı bir yana bıraktık , hiç düşünmeden. acıyı gidereceğini sanarak , bunu söyleyenlere kanarak bıraktık arkamızda her şeyi. ruhumuz bile geride kaldı.
kayboldu.

bu kadar şey varken birbirimize yetmeyi bilemedik. normal bir insan olarak hep daha fazlasını istedik. sahip olduklarımıza bakamadık. bu yüzden bazı şeylerin zamanı geçti.
mesela bizim.

olmadı.
bu salıncak iki kişiyi kaldıramadı.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belkide anlıycak insan kalmamıştır insanlar kendi yalnızlıklarına ölesine takmışlar ki başkalaranın düşüncelerini duygularını göremez olmuşlar.aslında yazın herkesi anlatıyor ve herkes aynı gerçekten kaçıyor! bu yüzden yazmaya devam et :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun
hep yakınımızdakiler uzaktır bize
ney sesine hasret büyürüz biz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...