Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 arkadaşlar bi hosting alıcaz web için,çok afilli bişeye ihtiyaç yok. domain'i daha.net denen yerden aldım ofislerine gidip ama bu hosting işlerinde güven önemliymiş falanmış filanmış derken hiç anlamadığımız için ne yapıcamı bilemedim.. bu daha.net'in fiyatları gayet uygun, ama Türk Telekomun sunduğu bi hosting hizmetide var bunun fiyatlarıda daha.net'in sunduğuna göre çok daha fazla,özelliklerde yarı yarıya değil. ama türk telekom olması hani güvenilirlik açısından biraz cezbediyor. özetle bu domaini aldım ordan ama hostingi ne yappıcam bilmiyorum,yardımcı olun nolur pls öptm kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 site php mi asp mi yoksa salt html mi belirtmemişsin ama ben php programcısı olduğum için hosting seçerken genelde bu listeden faydalanıyorum : http://www.phpclasses.org/hosting/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 daha.net'te bronx calısıyordu galiba yalnış hatırlamıyorsan bronx iyidir = daha.net'te iyidir benim mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 valla sitenin ne bok olduğu belli diil açıkası,önceki bi konuda bahsetmiştim çok basit olacak. ilk etapta kendim HTML' den YAPIM AŞAMASINDA yazıp bırakıcam ama 3-5 ay sonra para verip adam gibi yaptırırız muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 daha.net'ten al en basit paketi yap siteni gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Benden al Ordakilerin Aynı fiyat İki kat Hizmet ve ürün Teklif ediyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 üfle balonun sönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 4Ever said: daha.net'ten al en basit paketi yap siteni gitsin abi işte güvenirlik şu bu kestiremiyorum ya TTnet'ten al diye baskılar var ev ahalisinden,sonuçta hani bilindik ettik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 haftada bir yedek al güvenmiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ttnet bedavaya kürdan dağıtsa almam, o kadar diyim. verdiğim linki incelemedin sanırım ya da aklına yatmadı... bi de www.godaddy.com'u incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 geçen burada bir foruma yazdıkran sonra gittim ractory.com dan yıllık 24$ lık paketten aldım hem 5 tane farklı domain host edibiliyorum hemde hem asp hem php alayı çalışıyor. Sorun yaşamadım ama bir iki defa .net ile yardım için ya online chat e gittim yada kontrol panelinden ticket açtım 10 dk sürmedi bana dönüşleri. Kafam rahat problem yok. forgiver said: haftada bir yedek al güvenmiyorsan eheh bunuda kontrol panelinden otomatiğe bağladım istediğim herhangi bir yede otomatik yedekliyor herşeyi. ister ftpye ister email e bu özellik oldukça hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi baktımda türkiye'de gidip yüz yüze iletişime geçiceğim insanlar lazım,bu bronx'un adı ne peki gerçek adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Valeron said: abi baktımda türkiye'de gidip yüz yüze iletişime geçiceğim insanlar lazım,bu bronx'un adı ne peki gerçek adı üfledim söndürdüm :) 1 ay deneme süresi ile direkt açayim beğenmezsen sen bilirsin ;) aylık ödemeli alıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hosting için buradan di nickli arkadaşa pm at. gayet güzel hizmet alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 atıoz kutusu dolu abi :d söleyin boşaltsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar