bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben hala çok seviom da[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Hehe tiplerine hastayim su kurtcuklarin :) Vakit buldukca arkadaslarla ayni bilg uzerinden multi yapiyoruz, esas zevkli olayida o ztn; basarili atilmis her bazooka darbesinden sonra gelebilecek daha realistic darbelere karsi onlem almak...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 sûtupiiğd! treytağ! eheh seslendirmesine hastaydim bu oyunun bi de sheep'e[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 konuşmalar süper zati. ama ben kokarcayı daa çok seviodum[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Drill seargent favorimdi :) Sir Yes Sir! Owwwww sir! FIREEEEEE! Bungee sir![hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 sudden death e yaklasirken manyak taktiksel savaslar olurdu. girderle asagidaki adami kistirip teleport harcatirdik falan. bi de simdi aklima geldi yeni silah alinca mi ne worm bi gulerdi, ama ne gulus o oyle, tam seytan: "nihe_he_hehe" bulayim da cdsini, oynayim biraz eheh[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bazen oynuyorum süper :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Liero Ownz[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 09 May 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 kamikazeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'ye gülerdim en çok:P[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 geçen doggy ile oynadık world party birbirimizin ellerine weriştik.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben daha cok werdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 6 kısı atıyoruz kazanana pasta verıyoruz muhahah :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bu cewabı bekliodum. ama sayıca daha çok wermek deil kaliteli wermek önemli kıl payı kaçırdım 1-2 sini :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Hastaydım, hala hastayım, fırsat bulsam oynarım multisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Liero oynuyom bende bu aralar. Ama multi yaparız derseniz kaparım cd yi yaparız shopper falan[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 sudden death kutardi evladim son macta seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 sudden rullaz abi :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Oyun ilk çıktığından beri oynuoyorum hele diloglar süper.. Bütün silahları unlimited yapınca süper karambol oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 gelin oynayak IP den simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ben oynuyorum net serverinde .. isteyenlede kapışırım icabında shoppa olsun proper olsun :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 nası oynucaz kopya cd ile olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar