Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yavaş mouse+donuk ekran

pontipati

Öne çıkan mesajlar

tarih öncesinden kalma pc mde 2 sorun var:
öncelikle ekran kartımın geforce mx400 olduğunu belirteyim.ram 256mb!
özellikle internetteyken kasadan bip sesi geliyor ve ardından ekran donuyor.bazen de bunlardan sonra veya bilgisayar açılır açılmaz mavi birekran geliyor ve şu yazıyor:".. nv4_disp hatası vs. vs. sonsuz döngüye girdi"
bugün de mouse imleci yavaş hareket eymeye başladı, hassasiyeti azaldı.üstüne üstlük yine ekran donuyor.Bugün yine mavi ekran çıktı, bu sefer şu hata verdi: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
(pc yi güvenli modda açınca mouseda bir sorun olmuyor fakat görüntü bozuk, şu an ağ destekli güvenli moddayım)

lütfen trollemeyin, yardımlarınızı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun HDD kablolarından bile olabilir o salak hata çok Boşluk bi hata dir.

Bi kablolarını yenile derim Ayrıca Zaman dolayısı ile Ekrankartında sorun oluşmuş olabilir Sokette erime gibi salak birşeyler yapabiliyorlar mmx anakartlarda çok yaşadım.
Nvidia ekran kartınıda bi incele derim. (Çıkart sok filan)
Sosyal ağlarda paylaş

umarım donanımsal arıza yoktur, ancak parçalar pörtlemeye başlamış da olabilir. eminim elinde olsa bir upgrade yaparsın, o yüzden onu es geçiyoruz. ekran kartı sürücüsü ile başka şeyler çakışmış sanki. fare yavaşlığını bilemedim. ekran kartı sürücüsünü temiz bi silip yeniden yüklemeyi dene önce.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler, geçen sene servise vermiştik kasayı, adam yongalar şişmiş demişti.bi arkadaşa sordum, oda bu tür işlerle uğraşıyor, biz de diyoz öyle şeyler dedi bana.
Bende kablonet var, normal modda ethernet kablosunu çıkarınca, imleç en son olduğu yerde kalıyor.fare ayarlarından ctrl tuşuna basınca imlecin yerini göster dedim.İmleç donukken mausu oynatmaya başladım.Pencerelere vs. geldiği belli oluyor, ctrl ile de yerini buluyorum.bilgisayarımdaki büyük olsaılıkla olan virüsten dolayı uzaktan sistemime mi giriyorlar acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

bunun dışında sanırım amvo virüsü yüzünden, kayıt defterini düzenleyemiyorum.çalıştır'a regedit veya komut yazınca "kayıt defteri düzenleme yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış" yazıyor.Gizli klasörleri de göremiyorum.Mesela c'deyken ctrl4a yapıyorum, burda 40(!) tane daha klasör var, bunları seçmek için klasör seçeneklerinden değiştirin yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

amvo ckvo kolay iş.

firüs temisleyiciiii

önce şunu bir indir çalıştır bakayım. çok temiz kurması bile yok. senin virüsleri en güzel bu temizler. varsa flaş bellek, harici disk falan da takılı ve çalışır vaziyette olsun makinede, mutlaka onlara da bulaşmıştır, taktığın anda geçiyo.

bir dene bakim belki sorunlarının bazıları çözülür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...