EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 arkadaşlar aranızda sap'yle alakası olanlar parmak kaldırsın ve bunu burda belirtsin mümkünse. alaka derken, staj olur, çalışma olur vs. hea bir de endüstri mühendisliği okuyorum fln filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 emre o SAP bu SAP mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bir arkadasim eczacibasina girdi sap bolumune yeni baslicak haftaya hani sorabilirim kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hea meniyakmış.. .d işe mi giricek yoksa staj mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ise giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tmm zzüpermiş. ne zmn haber alırsın tahmini? haber aldığında bna pm atarsın o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ne icin istedigini anlasam pm de atarim tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sende bu konu ile ilgili mi calismak istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 evet, şu an staj yapıyorum ama hangi modüle yoğunlaşcağımı bulamadım daha.. arkadaşın hangi bölümde okuyodu, hatta hangi üniversite .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 burda sap çok kardeş, istediğini sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 farkettim ama diyorum belki bu konuda uzmanlaşanlar vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 koc bilgisayari bitirdi bu donem. ben bisekilde konusturum sizi cok yardimsever bir insanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hea o zmn o kesin abapçıdır, tmm o zmn help me. saol .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yok yazilimci degil napicagini bende tam bilmiyorum ama yazilim ile ugrasmicak abap ole bsi diye hatirliorum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hadi ya ilginç.. evet abap olayın yazılım kısmı.. merak ettim acaba neyi seçmiş .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ne öğrenmek istiyosun? yardımcı olabilirim biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 koc bilgisayardan cok yazilimci cikmaz zaten normal o yuzden. neyse ben ogrenince hbr veririm sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kozalak said: ne öğrenmek istiyosun? yardımcı olabilirim biraz.. şu an stajdaki 4. günüm ve ben acilen modülümü seçip, yoğunlaşmak istiyorum.. fakat hangisini seçmeliyim diye kararsızım.. endüstri mühendisliği okuyorum, bölümüme en uygunu hangisi olabilir.. ve modülünü seçenler nasıl ve neden o modülü seçmişler, bunları öğrenmek istiyorum kısmetse .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 haaa valla FI-CA finansal konular olduğu için güzel bi modül olabilir. işin teknik tarafına yatkınlaşmak istiyosan basis falan öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 EmRicardo said: arkadaşlar aranızda sap'yle alakası olanlar parmak kaldırsın ve bunu burda belirtsin mümkünse. alaka derken, staj olur, çalışma olur vs. hea bir de endüstri mühendisliği okuyorum fln filan.. valla stajda sap ile çalıştım biraz biliyorum. Sorun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kozalak said: haaa valla FI-CA finansal konular olduğu için güzel bi modül olabilir. işin teknik tarafına yatkınlaşmak istiyosan basis falan öğren. sence endüstri mühendisliği bölümünün en yatkın olduğu taraf orası mı? yani finans kısmını sanki bizden daha ii yapabilicekler vardır.. yani ben aslıda MM, SD ve PP arasında kaldım.. bu 3ününde çalışma ortamları aynı dimi, yani pp'ciler fabrika ortamına gidip süreci takip etmeli gibi durum yoktur umarım.. hiç bilmediğim için böyle soruyorum .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sawer said: EmRicardo said: arkadaşlar aranızda sap'yle alakası olanlar parmak kaldırsın ve bunu burda belirtsin mümkünse. alaka derken, staj olur, çalışma olur vs. hea bir de endüstri mühendisliği okuyorum fln filan.. valla stajda sap ile çalıştım biraz biliyorum. Sorun ne? PP, SD ve MM arasında kaldım, bu kadar seçeneğe de zor indirdim ztn.. öğrenmek istediğim; ilerde hangi modül uzmanlarına daha çok ihtiyaç olur, yada hangisinde yığılma olur da açıkta kalırız .s gibi şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hmm üzgünüm pek o konuda yardımcı olamıcam.Ben daha çok database yazılımları üzerine çalışmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sawer said: hmm üzgünüm pek o konuda yardımcı olamıcam.Ben daha çok database yazılımları üzerine çalışmıştım. tanıdık falan yokmu .d cidden yardıma ihtiyacım var çünkü .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sap ci bi arkadaştan öneri aldım. önce mm ile başlasın sonra sd ye geçebilir dedi. PP biraz kazıkmış ama endsütri müh için iyi olabilir dedi. hiç bi bilgisi yoksa mm-sd yapsın diyor. sanırım sen bu durumdasın şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar