Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Selam, MIRROR'S EDGE RED FACTION GUERILLA MECENARIES 2 WORLD IN FLAME BIOSHOCK KILLZONE 2 PLATINUM METAL GEAR SOLID 4 TEKKEN6 GOD OF WAR 3 DEMON'S SOUL Hepsi birlikte 325, tek olarak düşünmüyorum. Oyunlar ilk eldir çizik yoktur. Yeni PS3 alan birisi varsa onun işine yaraya bilir, burda dursun başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 god of war 3 veya demon's soul alabilirim eğer tek satmayı düşünürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tekken 6 ve mgs4 e de ben talip olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 LITTLE BIG PLANET GAME OF THE YEAR EDITION eklenmiştir toplam 10 oyun 325tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 little bigi alabilirim tek satarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 demon soul ve bioshocka talibim saticiysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 gow3 e tek ben de talibim düşünürsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar