Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 toshiba external hard diskim var 4 gb dan büyük tek parça dosyalar için dosya çok büyük hatası alıyorum 1 tb kadar dolu fat32 den nfst ye çevirmem gerekıyor sanırım ama bunu biçimlendirmeden yapmam mümkün değil mi yada nasıl halledebilirim bu sorunu 1 tb bilgiyi biyerede aktaramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 biçimlendirmen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 formatlamadan dosya sistemi değiştirebilen programlar var ama 1 tb veriyi riske etmeye değmez kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 maalesef alınca ilk işin ntfs yapmak olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 başka yöntem yok sanırım birileri forumlarda bu cmd den convert komutuyla çevirebilirsin dedi ama ondada birsürü sorun çıktı sanırım biçimlendirmek dışında pek seçenek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hmm..durum güncellemesi oldu zar zor çevirebildim ntfs ye üstüne birde biçimlendirdim şimdide hiçbir veri atamıyorum örneğin 1 gb lık bilgi atıcam diyelim 200 300 mb ını full hız atıyor sonra duruyor ve pc yi kitliyor suanda hiçbirşekilde kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Cocostar said: bu cmd den convert komutuyla ben bole yapmıstım wd 1tb lık hd'ye full doluyken hiçbi sorun olmadı. taş gibi kullanıorm hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 C:UsersAdministrator>convert /? FAT birimi NTFS'ye dönüştürür. CONVERT birim /FS:NTFS [/V] [/CvtArea:dosyaadı] [/NoSecurity] [/X] birim Sürücü harfi, takma noktası ya da birim adını (sonunda iki nokta ile) belirler. /FS:NTFS Birimin NTFS'ye dönüştürüleceğini belirler. /V Dönüştürmenin ayrıntılı modda çalıştırılmasını belirtir. /CvtArea:dosyaadı Kök dizinde, NTFS sistem dosyaları için yer tutucu olacak bitişik dosyayı belirtir. /NoSecurity Dönüştürülmüş dosya ve dizinlerdeki güvenlik ayarlarının tüm kullanıcılara erişim izni verdiğini belirtir. /X Gerekirse önce birimi çıkarmaya zorlar. Birime yönelik tüm açık tanıtıcılar geçersiz olur. Sanırım geçerli komut; convert (sürücüharfi): /FS:NTFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çevirme işlemini yaptım şimdi veri aktarımı yaparken biryerde donuyor ve pc yi kitliyor artık pc e görmemeye başladı iyice saçmaladı fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Diskin harici mi dahili mi? Eğer dahili ise ve görmüyorsa diski enerji ve SATA kablosundan çıkart ve 1 kaç dakika bekle. USB ya da dahili ise 2. adım: Yine görmediyse kablolarını taktıktan sonra o diski dinlemeye başla. Sabit aralıklarla tıkırtılar duyuyorsan diskine veda edebilirsin. Herhangi bir tıkırtı gelmiyor ise yapacağın ilk işlem, benzer bir usb kablosu ile kabloyu değiştirmen. Eğer usb çoklayıcı ya da ön panel usblerini kullanıyorsan arka taraftaki usbleri dene. Şayet arka panele takmışsan çalıştırdığın usb portunu değiştir. Sorun yine çözümlenmediyse, Dahili disk ise: Garantiye gönder... Usb disk ise: Harici disk kutusundan çıkartarak bilgisayarın sata portundan bağlamayı dene. Çalışırsa eğer disk kutusunun usb to sata dönüştürücüsü bozulmuştur ki çok sık rastlanan bir durum. Eğer çalışmıyorsa yine de garantiye gönder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar