Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Kombine biletimiz var ama vazgeçtik kamp kurmak istiyoruz..orda fark ödeyip kamp kurabiliyor muyuz ya da biletleri değiştirme imkanı var mı acaba?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
PACE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Geçen sene 2.750.000TL ödeyerek kamp alanına giriş yapabiliyordu kombine sahipleri
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Oke saol bu sene de vardır herhalde ole bi olay[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 vardır vardır...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 2750 degildi ama. daha pahaliydi diye hatirliyorum. da cok insan sabah geldi cadiri kurdu tek kisi sonra gece ab bak cadir orda arkadas el salliyor dedi bilekliksiz kamp alanina girip kaldi[signature][hline]
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya ben de bişi sorcam komik olcak biraz ama. Bu cadırı goturduk dielim. Kamp+Kombine bilet de var. Cadırı hayatımda hic kurmadım abi nası kurcaz?? Cadır kuramayıp da yerde yatmak da var :D :D[signature][hline]..yeah..
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sad pm'den cep telefonunu atarsan eger o saatte i$ ba$ında olmazsam gelir yardımcı olurum.. Ama $irketle konu$tugumda $ey demi$tiler..Bilmeyenler için yardımcı bi ekip olacak.. Fakat rockistanbulda da aynı $ey söylendi fakat yardım edenler sadece çadırı $uraya kurun buraya kurunla yetindi..yardım eden 2-3ki$i de genelde bayanlara yardım etti =) ama dedigim gibi eger o sırada i$im olmazsa yardımcı olurum seve seve..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 50 Cent e izlemesem indirim yaparlar mı? Gidersem bir Rasmus için bir de Mfö[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 indirim yapmıyorlar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: screamer, 11 Ağustos 2004 21:07 tarihinde demiş ki: 50 Cent e izlemesem indirim yaparlar mı? Gidersem bir Rasmus için bir de Mfö ahahahha çok iyiydi ama 50 centte iyidir güzeldir o sırada tanımadığın herhangi bir karşı cinsle olmaya bak. yani konseri izlerkene.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... [Bu mesaj Zerokull tarafından 11 Ağustos 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
ReBeL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ya şu saydıgınız !muzik! gruplarına bakın nasıl bir ROCK konseri bu . hale bak yaa resmen muzik türüne metal yazmaları icin röportaj yapan dergiye para veren gruplara dondu bu iş. yok rak mak yalan işler bunnar. barışarock[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 olabilir adı rockncoke valla[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu türkiyeye has bi$ey degil yurtdı$ında ki adında rock geçen festivallere bakın hepsinde var böle abidik gubidikler
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 3milyonmus gecen sene uff 50sentde 50sent.. o adam tadi tuzu oranin[signature][hline]
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tmm saol bathory. bi de bişi sorcam cadır goturmeyıp sadece uyku tulumu gotursek olur mu? Bende bi uyku tulumu war finlandiyaya gitmiştim soguk olur diye kutup uyku tulumu. su gecırmez paslanmaz :) super yanı sadece ona gırıp yatsam olmuo mu ? bi koşecikte arkadaşların cadırlarının yanında kıvrılsam :)[signature][hline]..yeah..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Çadır götür kız da atarsın :horace:[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 50cent ve mfö aynı festivalde. Komedi ya.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 50 cent i izlemeyin kardesim o zaman o sirada baska bi yerde olun arkadaslarinizla sahilde oturun bok yiyin bi yerde herkesin muzik zevkine hitap eden bi festival yapmaya calismislar, zxaten metalcileri doyurucak ii tane festival gecti burdan Pain of Salvation, Queensryche, Anathema (ki unune bakinca Anathema ilk ikisinden cok daha faza bi izleyici kitlesine sahipti festivalde, daha iyiydi demiyorum) gibi gruplar geldi gecti simdi diger insanlarin eglenmek haklari rock da artik muzik turu olmaktan cikan bir kelime, sallamakdan meydana gelen anlami iste, cok cilgin olacaz eglencez ehrkez coca cola icecek paraciklargelicek mantigi begenmiyorsaniz gitmezsiniz, sanki hezarfen havaalanindan sizin eve zorunu izletiyolar dinletiyolar ya[signature][hline]too much, too young
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sad sakın sadece uyku tulumuyla gitme bi kere sırt çantan olucak.onu nereye koyucaksın,sürekli huzursuz olucaksın,gece donucaksın.. eger kalıcaksan çadır mutlaka götür..
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 uyku tulumuyla uyumana izin vermeyebilirler cadirsiz olarak yok birine yavsarsan onlarin cadirinda kalabilirsen ya da bi arkadas bulabilirsen hos olur :)[signature][hline]too much, too young
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Prawler, 11 Ağustos 2004 22:30 tarihinde demiş ki: olabilir adı rockncoke valla Unutmaki Rockin ustalarai dedigimiz isimler rockin ismi konulmadan once rock yapiyorlardi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 gece donmam abi cunku tulumu gorsen hakkaten kutup tulumu coook kalın. Ama almazlarsa cadırı goturcez artık napalım. Ben kız atmayı duşunmuyorum. Onlar beni atsın cadırım dolu olcak cunku , ex kız ark. ım saolsun :) Cadır goturcez yanı hadı bakalım.[signature][hline]..yeah..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Prawler, 11 Ağustos 2004 22:09 tarihinde demiş ki: indirim yapmıyorlar hadi be:horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Öne çıkan mesajlar