Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 odtude yuksek lisans yapmak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini öğrenemedim bi türlü.okulu aradım. en az 5 farklı numara verdiler burayı şurayı arayın diye kendileride bağlamıyor, hepside benim alanım değil şurayı arayın dediler. en son ögrenci işlerine bağlandım orasıda yuksek lisans yapmak istediğiniz enstitünün telefonunu arayın diyince yeter dedim. sitesini araştırdım fazla bişe bulamadım son kayıt tarihi mayısın sonu diyo o zaman ales sonuçları açıklanmamıştı ama. buraya soriyim ogrenmek istediklerimi birazda. nereye başvurucaz illa okulamı gitmemiz gerekiyor usülü fln nası hiç fikrim yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 mayıs sonu son kayıttı, daha sonra ales açıklanması için haziran ortalarına aldılar ve malesef ki kayıtlar kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 odtü mezunu değilsen uğraşma. hele diploma notun falan ortalama düzeyse hiç uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://www.fbe.metu.edu.tr/ branşa göre değişiyor tabi site bahar yarıyılı için başvurabilirsin o da 2011 de açıklanır 30-40 öğrenci alan bölümler var odtü de sonuçta bir zorluğu yok sınıfı geçemeyenin kaydı siliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 İngilizce yeterlik ve ALES gerekli herşeyden önce. Alman gereken puan bölüme değişir, alanına göre ilgili enstitüden öğreneceksin koşulları. Bir de İng. yeterlik için KPDS ve ÜDS geçerli değil. TOEFL falan yoksa ODTÜ'nün ingilizce yeterlik sınavını kaçırma. İkinci dönemde başvuracaksan eylül ayındakine girersin... Niyet mektubu ister her bölüm. Bir çok bölüm de iki tane referans mektubu ister. Referans mektubunun formatını enstitülerin sayfalarından bulabilirsin. Başvuru sürecinde de önce netten başvuru yapılıyor, sonra belgelerini ve başvurunun çıktısını ilgili enstitüye teslim ediyorsun. Dediğim gibi detayları başvuracağın programla ilgili enstitünün sayfasından öğrenebilirsin. Kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 istediğim bölümün enstitüsünün sitesi bu ; http://www.ii.metu.edu.tr/ bahar dönemi kayıtlarını kesin olarak kaçırdım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bahar dönemi kayıtları tüm okullarda kapandı zaten sanırım :( bugün de hacettepe'nin son bildiğim kadarıyla kalmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 blazkowicz said: odtü mezunu değilsen uğraşma. hele diploma notun falan ortalama düzeyse hiç uğraşma. +1 Üniversitelerin yüksek lisans programlarına alımları hemşehricilik gibi bişi. Oradan mezunsan direk 2-0 öndesin. Değilsen çok çok zor hele odtü gazi hacettepe ankara üniversitesi gibi üniversitelerde bu daha belirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 valla biri hacettepe diğeri iyte mezunu 2 ablam odtü'de master yapmamış olsa inancam size :P böyle bir kaç lafa kanıp başvurmamazlık yapmasın kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limitsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 anladığım kadarıyla odtulü arkadaşlar boğaziçi,itü,bilkent başta olmak üzere koç ve sabancı üniversitesinin de gölgesinde üşüdükleri için eziklik piskolojisine girmişler:)odtuye başka üniversiteden girmek zormuş gibi çığlıklar atmalarının sebebi olsa gerek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edyllion Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bölüme göre kabul şartları değişiyor odtü'de.diploma notuna bakmayan bölümler de var.tutturmuşunuz bir diploma notu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Peki yine odtü matematik bölümü mezunu birisi odtü mühendislik alanlarının birinden yüksek lisans yapabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yapar niye yapamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 girerse babalar gibi yapar. sadece ilk sene bi formasyon dersi kıvamında "işte bizler sen yokken bunları yapmıştık..." diye previously in engineering bölümü pardon dersi vericekler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Haha previously in engineering iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Anladım. Ben bilgisayar mühendisliğinden istiyorum da bu yüksek lisansı. Yakın dersler diye daha az zorluk çekileceğini duydum.Ki eksik dersler de veriliyorsa harikulede olur. Sonra biri de okuduğun bölümün yüksek lisansı olur dedi. Bulamadım işin doğrusunu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 (tu) quixef said: Haha previously in engineering iyiymiş. ben de odtü düşünüyordum,Fizik,bana kadro bayağı geniş demişlerdi,sadece biraz hocalara kendi tanıtman gerek,biraz odtü civarlarında gezin,asitanlık bile kapabilrsin demişlerdi...şimdi böyle odtü mezunu değilsen zor diyenleri görünce!!!şaşırdım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ha bir de; "girerse babalar gibi yapar" mı? Zorlukları ne olabiliyor ki girmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ensdg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 merhaba arkadaslar ben sakrya felsefe 3. sınıf ogrencısıyım, otdu'den psikolji bolumu yuksek lisans basvurusu dusunuyorum, uds ve ales sartlarını bılıyorum ingilizcem de iyi, soracagım su ki; odtu'nun psikoloji bolumu için yuksek lisans sartları neler, orda bu bolumde yuksek lisans yapma olasılıgım ne kadar vardır, tecrubelerınız ışıgında aydınlanmayı bekleyen ogrencı arkadasınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edyllion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Arkadaşlar odtü 2. öğretim tezsiz pogramlarından birine başvurmak istiyorum ne dersiniz rekabet çok olur mu? gerçi ders başına milyar vermeyi başarılı bir öğrenci sanmıyorum ki tercih etsin. hele aynı bölümün gündüz programı da varsa.Bir yerde çalışsa bile o kadar ücret ödemez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Tezsiz y.lisansı bilmiyorum ama tezli için ing. yeterlik sınavını geçtikten sonra ODTÜ'ye kabul almak zor değil. Bitirmek daha zor bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar