sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Account managementda sözleşme varmış farkında değildim neyse girdim sözleşmeyi kabul ettim o ara yoğunluktanmı artık neyse sayfa açılamıo dedi maalesef bi daha açamadım sayfayı sonuç Real ID çalışmıyor varmı bi fikri olan nasıl halledecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 çok fena lan real id hangi charınla girersen gir direk aha online oldu diyor bırak çalışmasın abi zaten , özel hayat yok artık oyunda .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1lackice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 buradan daha detaylı okuyabilirsin nasıl yapıldığını http://media.wow-europe.com/realid/fonts.zip bu dosyayı indir. oyunun içerisine fonts diye klasör ün içerisinde iki dosya olacak şekilde zipten çıkart sorun çözülüyor. iki dandirik fonts yüzünden real ID yı kullanamıyorsun çok saçma birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yokya dostum bu değil buda yokmuş bende ancak ekledim olmadı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 sonunda hallettim aynı sorunu olan arkadaşlar için parental control zımbırtsını aktif hale getirip Enable Real ID dediginiz zaman bir sorun kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar