Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://img822.imageshack.us/img822/4910/13199038.jpg Bu benim biricik kedim liliş :) Sevimli durduğuna bakmayın ikide bir tırmalıyor. her yerim çizik doldu. napıcağımı bilmiyorum. eskidende huysuz ikide bir tırmalayan bi kediydi ama son 2-3 aydır iyice delirdi. arada mobilyalarıda tırmalıyor beni görünce tırmalayı kesiyor. bazende yanıma gelip bacağıma dolanıyo kucağıma alıp sevmezsem tırmalamaya başlıyo. bazende yanına gidip sevmeye kalkınca tırmalıyor. Veteriner kısırlaştırılmış hayvanlarda biraz huysuzluk olur doğaldır diyo ne yapmalıyım bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ilgiye ve şefkate ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bi de erkege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 afedersin de biri senin gelecegini karartsa sen naparsın? gidip hayvanın hayallerini yıkmıssınız. sonra tırmaladı oluyor. hayvan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kizmayin bi an iki bayan bole cevap verince guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ooooo abaza dedi size kızlar. erkek avcıları dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ahah ey vah. fena olmus hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abaza demedim hasaa sadece komik olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abaza demedin ama erkek avcıları dedin yani? erkek düşkünü dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Vallaha kötü davranmıyorum fazlasıyla şevkatte gösteriyorum. Kedinin cinsini bilmiyorum annem almıştı yavruyken zamanında, şuan biraz yaşlı bi kedi 1-2 yıldır ben bakıyorum. Ben bakmaya başlamadan öncede böyle huysuzdu biraz. cinsini bilen var mı bu arada çok ama çok iri bi kedi resimde anlaşılmıo pek bide dev gibi kuyruğu var çok tüylü hayvan. ayrıca biz kısırlaştırmadık böyle satılıyodu. ama evde çok sıkılıyo hayvan bütün gün camdan dışarıyı seyrediyo. Mart ayında kedi miyavlarını duyar duymaz cama koşuyo hanfendi ikide bir triplere giriyo filan ne acayip kedi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben dediydim. beynine vurmus kedinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hayvan depresyona girmis iste kısırım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 barbu said: abaza demedin ama erkek avcıları dedin yani? erkek düşkünü dedin hee barbu ole dedim erkek avcisi dedim zaten avciliklari erkek duskunluklerinden gelir dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ayıp ama öyle düşünüyosan bile öyle söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben aramizdaki samimiyete dayanarak soledim ama sende hemen ortaya cikariyosun olmadi birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben senden once gelmisim topike bilae. sonradan gelip saga sola abaza demissin. ayıp diyince de sen cıktın ortaya diyorsun. boyle terbiyesizlik gormedim. gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 veterinere götürdüğünde sorsana, veteriner bilir cinsini : ) hem sakinleşmesi için de bir çözümü vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 at yenisini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Veteriner çok ters bi tipti. normaldir huysuzluğu dedi yolladı. annemde bilmio cinsini neyse başka bi veterinere götürcem haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bi de çok tatlıymış kedin tombik tombik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 barinaktan mi aldin ? almadiysan, sorun kesin ondandir. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 istanbuldaysan iyi bir veteriner tavsiye edebilirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 wyr belki de sen huysuzsun onlar normal. hem kedi hem veteriner huysuz olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 vaniLLe said: barinaktan mi aldin ? almadiysan, sorun kesin ondandir. -_- hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bella sen kedilerden nefret ederdin noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar