Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Tavsiye ederim :) RunUO bence en iyisi... Gerçi kişisel beklentiye göre değiştir bu...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Dili zor gelior bana ama deniyecez ;)[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 C# dili 3. derecede bir dil string namespace gibi özellikleri öğrenirsen gerisi çorap söküğü gibi geliyor... Java , C ve Vb bilen biri çok kolaylıkla üstesinden gelir.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atalayatali Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Pandoras Box 2'yi bulamadım link lütfen. [Bu mesaj atalayatali tarafından 30 Temmuz 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 burası.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben sphere da scriptimi yazdıktan sonra resync cekip deniyordum ilk baslarda cok onemliydi bu olay cunku yeni yeni tiggerlari tanımak icin kendim icin denemeler yapıyordum bunu runuoda cs scriptimi yazdıktan sonra scriptleri tekrardan yuklemek yani reync gibi bir olay varmıdır?[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 resync cslerin complie(düzenleme) edildiği için mümkün değil. Onun yerine [restart ("[" prefix defaulttur . olarak ayarladıysan .restart) yaparak yapabilirsin.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Faq'a alınmalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tamam tesekkurler deneyim ben bunu fakat anlamadıgım birsey var yazında kullanacagım komut "[restart" mı yoksa [restart) mı? bencede faq'a alınsın cunku herkes sphere a alısmıs bir resync atalım guzelleselim diyorlar runuoda olmayınca serverı ac kapa zor geliyor ( kendi adıma ) :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 komut öneki + "restart" yazman gerekli (tırnaksız) komut önekin [ ise [restart yazman gerekir. yok sonradan değiştirdin komut önekini . yaptıysan .restart yazmalısın.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tamam saol yavas yavas runuo yuda cozdukmu tamamdır :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar